in

“Posle 24 sata smo shvatili da smo ušli u veliku prevaru”

“Posle 24 sata smo shvatili da smo ušli u veliku prevaru”

Sve bilo suprotno od onoga što su očekivali.

Pre više od deset godina, glumac Irfan Mensur je sa tadašnjom suprugom Srnom Lango bio deo ekipe koja je učestvovala u jednom rijaliti programu.

Međutim, glumac je potom otkrio da su posle prvog dana želeli da napuste ovaj projekat shvativši da je u pitanju prevara.

„To je najveća prevara u kojoj sam učestvovao. Ja tu ni po čemu nisam pripadao. Zato smo Srna i ja izašli iz toga posle 21 dan. Kada smo ušli, posle 24 sata smo već počeli da pregovaramo sa produkcijom o izlasku, ali su finansijski penali toliki da to nismo mogli da podnesemo. Zarada je bila takva da se prosto onesvestiš kolika je, a penali da izađeš dvostruko ili trostruko veći. Srna i ja to nismo imali“, ispričao je Irfan Mensur svojevremeno u emisiji „TV lica kao sav normalan svet“.

„Već posle 24 sata smo shvatili da smo ušli u veliku prevaru. Podnaslov tog rijalitija u koji smo ušli Srna i ja je glasio ‘Drugo lice Srbije’. Mi smo dobili tzv. ‘book’ kako će to da izgleda. To je trebalo da bude nešto što će pokazati da ljudi mogu zajedno da komuniciraju. Političarka sa svojim mužem koji je recimo inženjer, doktor sa svojom suprugom koja je recimo ekonomista, Irfan Mensur koji je recimo glumac i njegova supruga koja je glumica… Da komuniciramo, pričamo o svojim zanimanjima, hobijima, da se družimo. Opozit svim rijalitijima koji su se do tada pojavili“, rekao je glumac u pomenutoj emisiji.

Nakon što su napustili vilu, rijalitiji u Srbiji postali su onakvi kakve ih danas znamo.

„Zbog toga smo bili veoma očajni i zato smo i izašli posle 20 dana. Te noći kada smo izašli taj rijaliti se pretvorio u jednu skaradnu igrariju koja traje i dan danas“, tvrdio je glumac.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših jugoslovenskih glumica