in

Porodila se Blejk Lajvli

Porodila se Blejk Lajvli

Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Američki glumci Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds ponovo su postali roditelji, javljaju američki mediji!

Par, koji je poznat po tome što čuva svoj privatni život daleko od javnosti, nije saopštio zvanično da je na svet stiglo njihovo četvrto dete, ali je Blejk Lajvli podelila fotografiju na kojoj vidimo da više nema trudnički stomak.

Ona je pokazala da je Superboul pratila s porodicom i podelila fotografiju koja je tom prilikom nastala.

– Bili smo zauzeti – poručila je Blejk.

Ona je pozirala sa suprugom Rajanom Rejnoldsom i majkom Tami, a podelila je i nekoliko jela u kojima su uživali tokom dana.

Blejk je izgledala vrlo opušteno u udobnim farmerkama i atlet majici, a njenim pratiocima na Instagramu je “zapalo za oko” da glumica više nema trudnički stomačić.

“Čekaj, jesi li si se ti to porodila?”, “Ljubomorna sam što si već u farmerkama, moja beba ima 96 meseci i ja još nosim samo helanke”, “Stigla je beba”, “Svaka ti čast kako kriješ svoj privatni život”… neki su od komentara njenih obožavalaca.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds su u braku od 2012. godine
Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds su u braku od 2012. godinefoto: EPA-EFE/PETER FOLEY

– Istorijska fotografija, iz mnogo razloga – prokomentarisao je Rob Lifeld, tvorac filma “Dedpul”, u kom Rajan Rejnolds tumači glavnu ulogu.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds su u braku od 2012. godine, a pre četvrte bebe dobili su ćerke Džejms (8), Inez (6) i Beti (3).

Glumica više nema trudnički stomačić.
Glumica više nema trudnički stomačić.foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Bonus video:

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)