in

Porodica Haline Hačins

Porodica Haline Hačins

Alek Boldvin, Foto: Profimedia

Porodica Haline Hačins, koja je život izgubila na snimanju filma „Rđa”, podržala je optužbe na račun glumca Aleka Boldvina.

Advokat Halinine porodice istakao je kako se svi članovi porodice zahvaljuju na temeljnoj istrazi nadležnih, koji su i utvrdili da ima osnova i preke potrebe za ovakvim ozbiljnim optužbama:

“I naša, privatna, istraga je došla do istog zaključka. Nalazimo utehu u tome što ovde stvarno niko nije iznad zakona. Podržavamo optužbe i maksimalno ćemo sarađivati s tužilaštvom koje štiti ovaj narod i zalaže se da svakoga koga treba i stigne adekvatna kazna”, istakao je on.

Alek Boldvin je optužen za ubistvo iz nehata
Alek Boldvin je optužen za ubistvo iz nehatafoto: Profimedia

“U pitanju je velika greška pravde. Moj klijent nije imao razloga da veruje da je u pištolju pravi metak ili bilo gde drugo na filmskom setu. Oslanjao se na reč profesionalaca, koji su ga uverili da je sve pod kontrolom”, ističe on i dodaje:

“Borićemo se protiv ovih optužbi i pobedićemo”.

Podsetimo, glumac se trenutno, kao i Hana Gutjerez-Rid, koja je zadužena za oružje na snimanju, suočava sa istim optužbama, a to je ubistvo iz nehata.

Oboje će biti optuženi i to po dve tačke za pomenuto delo, a optužbe će zvanično biti podnete do kraja ovog meseca, prenosi “People”,

Bonus video:

Espreso intervju: Sofija Una

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)