in

Poreklo Džulije Roberts

Poreklo Džulije Roberts

Džulija Roberts, Foto: Profimedia

Holivudska diva Džulija Roberts je istraživala svoju porodičnu arhivu i otkrila tajni skandal koji joj menja život iz korena.

Ona je otkrila detalje o svom porodičnom stablu i genetici uz pomoć dr Henrija Luisa Gejtsa, ispostavilo se da zbog njene prabakei jednog skandala koji je bio skriven sve do danas, Džulijino prezime uopšte nije Roberts.

Roda Satl Roberts, njena praprabaka, imala je aferu sa oženjenim muškarcem nakon smrti svog supruga Vilisa Robertsa.

Još 1850. Roda se udala za Vilisa, međutim, on je umro 1864. godine, gotovo deceniju pre rođenja Džulijinog pradede, što dovodi do neverovatnog zaključka.

Džulija Roberts blista
Džulija Roberts blistafoto: Profimedia

Dr Henri je pokazao glumici i dokaz da 1880. godine ne postoji Vilis Roberts na popisu stanovništva, na šta je ona šokirano odgovorila:

– Ali ja nisam Roberts?

Ulazeći duboko u arhivu, istoričar je dokazao Džuliji da ne postoji skoro ništa o identitetu njenog pravog pradede.

Nakon što su izvukli DNK i uporedili sa drugim rođacima kako bi eventualno došli do zajedničkog pradede, dr Henri je objasnio kako je Džulija u srodstvu sa Henrijem Mekdonaldom Mičelom.

– Dakle, mi smo Mičel – upitala je Džulija i dobila potvrdan odgovor.

Na kraju se ispostavilo da je Roda živela samo četiri kuće daleko od Henrija, međutim, Džulija je dodala da ipak više voli prezime Roberts, te da je sve to bio neveroatan i neočekivan preokret u njenom životu.

Bonus video:

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)