in

Popularni par iz Zvezda Granda za Nova.rs otkriva tajne svoje intime

Popularni par iz Zvezda Granda za Nova.rs otkriva tajne svoje intime

Sa poznatim bračnim parom smo sumirali godinu koja je za nama.

Popularni pevač Saša Kapor karijeru je započeo u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ 2009. godine, a pubiku je osvojio hitovima „Laka si lepoto“, „Hotel Jugoslavija“, „Rođena za mene“, „Oči plave“ i još mnogim drugim.

U pomenutom takmičenju se naredne godine pojavila i Nikolina Kovač, a 2012. godine su objavili duet pod nazivom „Eksplozija“, koji je u kratkom roku postao veliki hit.

Svoju ljubav su krunisali brakom 2013. godine, a iste godine su dobili i prvo dete – sina Nikolaja, dok su samo par godine kasnije postali roditelji devojčice koja nosi ime Nikoleta.

Nikolina Kovač i Saša Kapor Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Mi smo sa njima sumirali godinu koja je za nama, te se dotakli i lepih i manje lepih stvari.

Saša je za sam kraj godine svojoj publici poklonio pesmu pod nazivom „Muška majica“, dok je Nikolina snimila duet sa Halidom Bešlićem.

Osvrnuli smo se i na njihove privatne obaveze, te smo ih pitali kako pored posla stižu da se posvete svojoj deci.

Nikolina Kovač i Saša Kapor Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Saša i Nikolina važe za jedan od najseksipilnijih parova na našoj javnoj sceni, ali i za par koji otvoreno priča o svim problemima u svom braku. Oni su nam rekli da njihov brak nije idealan i da nije sve kao što vidimo na društvenoj mreži Instagram.

„Imam osećaj da se stvara neka lažna kako su svi idealni, niko nije idealan. Mi imamo jedan normalan odnos, imamo ljubav i svaki dan se borimo da to opstane“, rekao je Saša.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/ PIXSELL

„U životu je najlakše davati da bi nešto mogao da očekuješ, mi smo kroz odnos odrastali i prošli lepe i ružne stvari, mi smo normalni ljudi, ne živimo Instagram priču. Nas ta teza oko braka ne može da mimoidže jer smo uvek transparentni, mi smo samo pomenuli da brak nije idealan. Ne živimo od naslova, svakako mi ne prijaju takvi naslovi ali dobro i ljudi oko nas vide i osete“, dodala je Nikolina.

Šta su nam je još bračni par otkrio pogledajte u videu koji se nalazi iznad teksta.

BONUS VIDEO: „Iza Maske“ – Ruška Jakić