in

Popularni glumac o borbi za potomstvo

Popularni glumac o borbi za potomstvo

Glumac Đorđe Stojković, koji se proslavio u seriji “Vojna akademija”, dobio je sina u decembru prošle godine

Đorđe Stojković i njegova supruga Ivana uživaju u porodičnom životu, a njihova porodica postala je bogatija za jednog člana kada su krajem prošle godine dobii sina.

Glumac je nedavno govorio o borbi za potomstvo. Naime, prognoze nisu bile optimistične, pa su lekari mladom paru rekli da najverovatnije neće moći da se ostvare kao roditelji prirodnim putem.

Đorđe je sada fotogorafijom na Instagramu raznežio svoje pratioce.

Glumac je podelio prvu fotografiju sa svojim sinom kome su ponosni roditelji dali ime Nestor, i uz to je kratko napisao: „Lavče moje“.

„Bog nas je pogledao iako su nam doktori rekli da nećemo moći da dobijemo bebu prirodnim putem. Savetovali su nas da idemo na vantelesnu oplodnju, ali nismo gubili veru i nadu. Nestor je dete ljubavu, podrške, uzjamnog poverenja. Nas dvoje smo oduvek izuzetno bliski i sve radimo kao tim, oboje smo bili svesni da ćemo dete, ako ne budemo uspeli da dobijemo svoje, usvojiti, jer želimo da budemo roditelji. Beba je predivan plod naše međusobne želje, razumevanja i poštovanja – ispričao je Stojković u intervjuu za „Gloriju“.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumačkih parova u Srbiji