in

Popularna pevačica otkriva zašto se povukla sa estrade

Popularna pevačica otkriva zašto se povukla sa estrade

Pevačici estrada ne nedostaje.

Jelena Kostov posle drugog porođaja odlučila je da napravi pauzu u karijeri.

Iako svoj posao radi sa ljubavlju, Jeleni su deca trenutno prioritet.

„Rešila sam da maksimalno uživam sa svojom porodicom, to nema cenu. Ti momenti, kada je beba mala, tih prvih godinu dana u njenom odrastanju zaista ne želim da propustim. Mnogo je lepo baviti se muzikom, vratiti se na scenu, ali mislim da su ovi drugi prioriteti mnogo bitniji“, objasnila je Jelena.

Sa suprugom Miljanom ima skladan brak, te se nikada nije pisalo o njihovim krizama ili eventualnom razvodu.

„Nikad se ništa po tom pitanju nije pisalo zato što stvarno imamo predivan i skladan brak“, dodala je ona u emisiji „Premijera vikend specijal“.

Nakon što su dobili sina Miliju, brzo je stigla i ćerka Mila.

„Sve je drugačije, od jutra do mraka… Dan ne možeš da organizuješ kako si planirao, pogotovo jer je ona baš mala. Milija je divno dete koje se usklađuje kako treba, ne ljubomoriše, stalno je grli, ljubi“, kaže Jelena.

Pevačica dodaje da joj estrada ne nedostaje, kao i da ne prati medije.

„Totalno sam se resetovala od svega. Niti znam šta se dešava na estradi, mnogo mi je lepo što ne znam ništa. To, da se pevačice ne podnose, toga je bilo uvek i meni je to presmešno. Za svakog ima mesta na ovoj javnoj sceni, nema potrebe za tim. Nikad se ni sa kim nisam posvađala, stvarno ne zabadam nos ni u čiju kuću. Zato mi je sada mnogo lepo, ne čitam novine“, objasnila je Jelena i dodala da će uskoro publiku obradovati novim pesmama.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit