in

“Popović mi nije dao da prođem dalje ATMOSFERA JE LOŠA”!

Pevačica i sadašnja devojka Darka Lazića, Barbara Borak, gostovala je u novoj epizodi “Kontrashow-a”, koja je sinoć bila prikazana u 23.10h na Kurir televiziji.

Ona je tom prilikom potkačila Sašu Popovića i muzičko takmičenje “Zvezde Granda”, u kojem je i sama kao takmičarka bila deo, a sada je javno otkrila i svoje ne tako baš prijatno iskustvo.

foto: Kurir TV

– To je bilo prošle godine. Javljeno mi je, bukvalno pozvana sam od strane jednog čoveka, ja nikada nisam pokazivala interesovanja prema tome, ni ne volim da se takmičim uopšte, nisam u tom svetu. – istakla je Barbara i priznala šta joj se to ne dopada u pomenutom takmičenju.

– Realno, ne sviđa mi se energija i ne sviđa mi se atmosfera, jako je sve strogo. Razumimo da je strašno, jer ti imaš tu gomilu tih ljudi kojima je to sve u životu, i onda ti ulaziš u prostoji među njih desetoro, koji se svi tresu, svi su poplašeni.

– Dobila sam tri glasa, Popović me nije pustio dalje i to nije moja šoljica čaja. – zaključila je pevačica i time priznala da joj Zvezde Granda nisu ni bile potrebne.

Kontrashow EP05
foto: Kurir TV

(Espreso)