in

Ponovo zapevala “jači smo od Srbije”

Ponovo zapevala “jači smo od Srbije”

Pevačica Jadranka Barjaktarović proslavila se učešćem u popularnom takmičenju “Zvezde Granda”.

Kada uživala najveću popularnost, osvanuo je snimak na kojem peva pesmu Mitra Mirića „Ne može nam niko ništa“ na mitingu u Crnoj Gori.

Pevačica je promenila stihove ove pesme, pa je svojevrmeno zapevala „jači smo od Srbije“, a ovaj potez ju je skupo koštao.

Naime, Jadranki je tada zabranjen ulazak u Srbiju, posle čega je ona pokušala da ilegalno pređe granicu i pravdala svoj postupak na različite načine.

Kako su pisali mediji, Barjaktarović retko nastupa, najčešće na privatnim proslavama, a cena nastpa znatno je opala nakon pomenutog skandala.

Jadranka se sada ponovo našla na meti brojnih osuda, jer je opet otpevala sporne stihove i nastavila da provocira pesmom.

Pevačica je nastupala 31. decembra, a tada je na novogodišnjoj proslavi ponovo otpevala pesmu Mitra Mirića i spornu improvizaciju.

Ovaj njen postupak mnogi u žestoko osudili, te su zaključili da se Jadranka Barjaktarović nepotrebno bavi nacionalističkim provokacijama, neprikladno proslavi na kojoj je nastupala, umesto da se bavi pevanjem i priređivanjem dobre zabave za svoju publiku.

BONUS VIDEO: TOP 5 odvala pevačica