in

Pomirile se Jelena Karleuša i Seka Aleksić FOTO

Pomirile se Jelena Karleuša i Seka Aleksić FOTO

Zakopale ratne sekire.

Pevačice Jelena Karleuša i Seka Aleksić godinama su u lošim odnosima.

Iako je poznato da se Seka retko svađa sa koleginicama, Karleuša nije odolela da je komentariše, te je jednom prilikom iznela brojne kritike i prozivke na njen račun, a jednom je čak prokomentarisala i Sekine pokušaje da zatrudni.

„Da li i vi čitate sa posebnim zanimanjem ovo ludilo koje izjavljuje Seka Aleksić o svecima, Bogu i trudnoći? Paganium tremens uber seljačius“, napisala je svojevremeno Jelena na Tviteru.

Strasti su se u međuvremenu smirile, a Karleuša je u više navrata i pohvalila koleginicu. Nismo imali priliku da ih vidimo u zajedničkom društvu, ali je Jelena danas nagovestila da su odnosi između pevačica nikad bolji.

Naime, na Instagramu je podelila video sa poklonima koje je dobila od Seke Aleksić.

karleusa

„Hvala dragoj Seki na poklonima iz njihove nove ‘Stage’ kolekcije! I jako mi se sviđa simbolika broja 555. Živimo u matrixu životnih brojeva, puteva, ljudi… rođeni da budemo slobodni i srećni“, napisala je Jelena.

Podsetimo, Karleuša je više puta dospevala u konflikte sa koleginicama, a najviše se priča o svađi sa Cecom Ražnatović, sa kojom se i dalje spori pred sudom.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit