in

Poljubac Madone i Britni Spirs

Poljubac Madone i Britni Spirs

Britni Spirs i Madona, Foto: prentscreen/youtube/Santa Spears

O čuvenom poljupcu Madone i Britni Spirs koji se dogodio prilikom zajedničkog performansa na svečanosti MTV dodele nagrada davne 2003. godine, i danas se govori.

Ovu, moglo bi se reći, kultnu scenu koja je ostavila trag u pop kulturi mnoge pevčice su pokušale da iskopiraju.

Kraljica i princeza popa su tada se pre dve decenije zajedno sa Kristinom Agilerom izvele Madonnin čuveni hit “Like a virgin”.

Performans na svečanosti MTV dodele nagrada 2003. godine
Performans na svečanosti MTV dodele nagrada 2003. godinefoto: prentscreen/youtube/Santa Spears

Tokom nastupa koji su iz publike pratili i bivši dečko Britni Spirs, Džastin Timberlejk, kao i Madonin tadašnji muž, Gaj Riči, Madona je Britni i Kristinu poljubila pravo u usta, što je ostavilo veliki trag u modernoj pop kulturi.

Međutim, malo je poznato da je umesto Kristine Agilere, sa Madonom i Britni prvobitno trebala da nastupi Dženifer Lopez, koja je to otkrila tek nedavno u jednom intervjuu.

– Snimala sam film u Kanadi i upoznala Madonu i Britni, trebalo je to da uradimo zajedno, ali jednostavno nisam mogla da odsustvujem sa snimanja filma. Dakle, nismo mogli to da uradimo – rekla je Džej Lo.

– Volim Madonu. Uvek sam bila njen veliki fan – dodala je Dženifer Lopez.

Madona je 2003. godine otvorila šou zajedno sa Britni Spirs i Kristinom Agilerom, mešavinom pesama “Like a Virgin”, “Holivud” i “Work It”, a pridružila im se i specijalna gošća Misi Elliot.

Pre nego što su izvele i poslednju pesmu, kraljica popa se poljubila sa svakom od tada nadobudnih pop princeza.

Međutim, Agilerin poljubac sa Misi se često zanemaruje, jer je MTV brzo prešao da snima Džastina Timberlejka kako bi uhvatio njegovu reakciju na poljubac bivše devojke Britni sa Madonom. Ta reakcija je sada viralna i koristi se kao mim na društvenim mrežama.

Performans
Performans foto: prentscreen/youtube/Santa Spears

– Nisam znala da će to trajati tako dugo. Nikada ranije nisam poljubila ženu – rekla je Britni tada.

Istorija se ponovila prošle godine na venčanju Britni Spirs, na kojem je Madona bila gost. Tokom zajedničkog fotografisanja, Madona i Britni su ponovile poljubac, baš kao 2003. godine.

Bonus video:

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)