in

“POKVARILA SAM ŽIVOT I SEBI I SVOJIM NAJBLIŽIMA” Luna Đogani OTVORILA DUŠU o Slobi i javnoj prevari!

Luna Đogani osvrnula se na svoje prvo učešće u rijalitiju, u “Zadruzi 1”, gde je ostala upamćena kao ljubavnica pevača Slobe Radanovića, koji je sa njom prevario tadašnju suprugu Kiju Kockar.

foto: Printscreen

– Ušla sam u rijaliti kao klinka. Nisam znala ni šta ću ja tamo da radim, ali su mi predstavili da je to sve šala i zezanje, a meni je taj rijaliti delovao kao “Veliki brat”. Ali, kako sam ušla u džunglu, među hijene, shvatila sam da je život čudo – rekla je Luna i istakla da običnim ljudima koji nisu iskusili rijaliti, ne može ni da objasni kako zapravo funkcioniše mozak u zatvorenom prostoru.

– Nisam mogla da se suzdržim, imala sam osećaj kao da sam na drugoj planeti, nisam imala osećaj gde sam, šta sam, kako se osećam, da li nekom radim loše. Ja sam bila kao muva bez glave, koja se eto zaljubila i slušala svoje srce – istakla je Luna u emisiji “Zvezde Granda Specijal” i priznala da je bila u lošem psihičkom stanju nakon učešća u prvom rijalitiju, da se plašila da izađe na ulicu.

Na pitanje voditelja da li ju je Sloba uništio kao ženu, odgovorila je:

– Sad uništio, to mi je pregruba reč. Neću da kažem da sam bila uništena, ali da, bila sam jako loše, neću da govorim da je to on uradio, niti da je zaslužan za to, sama sam to sebi uradila. Želim da stavim tačku na tu priču. Da, bilo mi je loše, sebi sam u tom trenutku pokvarila život, ne samo sebi, već i svojim bližnjima, narušila sam njihovo zdravlje, njihova osećanja, poslove, zbog toga mi je bilo najviše žao. Ali iz svega toga sam nešto naučila i smatram da na to iskustvo treba tako i da gledam. Ne želim više da se vraćam nazad.

Podsetimo, Luna je kasnije otpočela vezu sa Markom Miljkovićem, za kog se i udala, i sa kojim je u junu ove godine dobila ćerku Miu.

Bonus video:

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz  na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)