in

Pojavili se u emisiji, a publici je sa suzama u očima poručio samo jedno FOTO

Pojavili se u emisiji, a publici je sa suzama u očima poručio samo jedno FOTO

Transrodnu pevačicu iz Slovenije Alinu Juhart publika je upoznala ove sezone u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda“ – a već tokom emitovanja prve epizode u kojoj se pojavila, postala je favorit publike i neko ko privlači veliku pažnju javnosti.

Ona je tužnom životnom pročom i iskrenošću oduševila region, a pre dve nedelje se u drugom krugu pojavila i njena porodica. Nju su u bekstejdžu bodrili otac, brat, snajka i bratanica.

Alina je ranije u intervjuu za Nova.rs rekla da joj je brat najveća podrška u životu.

Njen otac uspeo je da se obrati žiriju i gledaocima.

„Pozdravljam vas sve, znam da je teško, ali navijamo za našeg čoveka. Mi se nadamo da će proći u treći krug, navijamo, ali joj najviše u životu želimo zdravlje, sreću i ljubav“, rekao je Alinin otac sa suzama u očima.

Foto: Printscreen / Youtube

U velikoj ispovesti za Nova.rs, Alina je pričala o reakcijama nakon prve epizode, strahovima, planovima, ali i detinjstvu.

“Sebe ne doživljavam kao trans, iako tu pripadam. Mada, ne volim kategorije, ne trebaju mi. Prosto sam žena, živim kao žena. Slovenska, crna, trans žena – sve su to žene. Mada, znam da je ljudima taj prefiks trans potreban, pa neka bude. Prihvatanjem sebe sam došla do toga gde jesam. Imala sam tremu zbog žirija i publike. Ali, zbog toga što sam trans – ne. Ponosna sam na sebe“, rekla je ona ranije za Nova.rs.

Ceo intervju sa Alinom Juhart možete pročitati ovde.

BONUS VIDEO: Evo šta nikada da ne pitate Cecu! Samo smo pomenuli Titel, naljutila se i otišla