in

Podelila ovo jelo i napravila kolaps! Zar tako održava liniju?

Podelila ovo jelo i napravila kolaps! Zar tako održava liniju?

Georgina Rodrigez, jedna od najlepših žena i nevenčana supruga fudbalske zvezde Kristijana Ronalda, oduvek je intrigirala javnost svojom elegancijom i stilom. Svi su oduševljeni njenim izdanjem za trivbine I mnogi komentarišu kako je dobra podrška svom suprugu. Međutim, poslednja objava na njenoj Instagram stranici izazvala je pravu buru komentara i reakcija.

Dok su mnogi očekivali da će lepa Argentinka pokazati svoj “fitnes” doručak, poput avokado tosta, prelepa Georgina je iznenadila svoje pratioce neobičnim izborom hrane – pasulj sa kobasicom i drugim vrstama mesa. Naravno, neobično je svima osim Srbima, jer kod nas je pasulj redovno jelo na trpezi. Fotografija je brzo postala viralna, I započeta je diskusija o njenom načinu ishrane.

Instagram/georginagio

Pasulj sa kobasicom i mesom

Iako je često opisuju kao boginju lepote zbog svojih oblina i prirodnog izgleda, nije tajna da vodi aktivan životni stil. S obzirom na podršku koju ima od strane supruga Kristijana Ronalda, nije iznenađujuće što je fokusirana na održavanje zdravlja i kondicije.

Instagram/georginagio

Georgina podelila šta jede

Ručak koji je podelila dodatno je povećao interesovanje za njenu svakodnevnicu i navike, a posebno u Srbiji. 

Georgina se ne libi da pokaže raznovrsnost svog jelovnika, što je osvežavajuće u doba kada mnoge javne ličnosti pridaju veliki značaj dijetama i restriktivnom načinu ishrane. Njen nedavni sendvič sa pršutom takođe je privukao pažnju, naglašavajući njenu jednostavnost i prizemnost uprkos glamuroznom životu koji vodi.

BONUS VIDEO: Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /