in

Počela prodaja karata za Šabački letnji festival

Počela prodaja karata za Šabački letnji festival

Šabački letnji festival ove godine biće održan od 22. do 24. juna u šabačkoj tvrđavi, a program su u Gradskoj kući najavili direktor Turističke organizacije grada Šapca Dušan Simić i PR menadžer manifestacije Višnja Živković.

„Ideja je bila da se festival zaista približi mlađoj publici. Prvi dan je trep i rep i nastupiće momci koji haraju Srbijom i regionom kada je reč o popularizaciji te muzike na čelu sa grupom Crni Cerak. Drugog dana imamo dobru rok svirku, na koju je Šabac navikao, dok će treći dan biti Toni Cetinski. Stvarno smo se trudili da pokrijemo različite muzičke ukuse svih generacija. Naravno, imamo afirmisane, dobro poznate šabačke bendove i neka nova imena kojima smo pružili priliku da učestvuju na ŠLF-u“, rekla je Višnja Živković.

Program festivala

22.06.2023 – Crni Cerak, DJ Sole, Sick Soul, Fox & Surreal + Grca…

23.06.2023 – Dejan Cukić, & Spori Ritam bandMidgard, Mile Kekin , DJ Mario, Supermens, Predigra…
24.06.2023 – Tony Cetinski, Undo, DJ Amadeusen, Taboo Band…

Ulaznice su u prodaji od utorka, 26. aprila, a mogu se kupiti onlajn putem sajta about:blank, u prostorijama Turističke organizacije grada Šapca, City Caffe-a, u restoranu „Nana“ i Life caffe-u.

Foto: Promo

Cena pojedinačne karte je 700 dinara, dok je cena kompleta za sva tri dana festivala 1.400 dinara.

Od juče je krenuo sa radom i call centar za informacije 066 53 53 121, od 10 do 18 sati, radnim danima. Planirana su takmičenja i nagradne igre, a svi zainteresovani bi trebalo da prate @SLF.2023 Instagram i FB stranicu ŠLF- Šabački letnji festival.

BONUS VIDEO: Rokenrol zauvek: Festival rok muzike na Beogradskom sajmu