POBEDNIK EVROVIZIJE POREKLOM ALBANAC S KOSOVA?! Gore društvene mreže, otkrivamo ko plasira ovu NEPROVERENU TVRDNJU

Nikad se ne zna, za ne?, Foto: Profimedia

Italijanski rok pevač i lider pobednika Evrosonga – benda Måneskin Damijano David je nova zvezda svetske muzike, a zapažen je i kod devojaka i žena u Srbiji.

Na društvenim mrežama se pojavila tvrdnja da je Damijano poreklom Albanac sa Kosova, kako je predložio ovaj tviteraš:

On je kao “dokaz” priložio printskrin teksta sa nekog portala, u kojem piše “saznali smo da su Davidovi roditelji iz Albanije i Kosova”. 

Mi smo istražili o čemu je ovde reč, i videli da je pomenuti tekst objavljen na portalu heightzone.com, koji se bavi spekulacijama slične vrste. 

Dakle, ne postoji niti jedan dokaz da je Damijano poreklom Albanac sa Kosova, kako se ovde tvrdi. Na tom portalu je jednostavno napisana ovakva tvrdnja, bez ikakve elaboracije teze. 

Damijano David je pevač grupe Maneskin. Ostali njegovi članovi benda su Viktorija De Angelis, Thomas Rađi, Etan Torkijo. A takođe su se takmičili u Iks faktoru 2017. godine.

Damijano David
foto: Profimedia

Pored toga, David se takođe pojavio u televizijskom programu pod nazivom Porodični lekar. Neki od njihovih hit albuma su Il Ballo della vita i Teatro d’ira: Vol. 1. 

Iako su žene širom sveta fascinirane njegovom pojavom, pa dok posmatraju njegov nastup oblizuju se iako ne jedu sladoled, mnogo se spekuliše i o njegovom seksualnom opredeljenju – da li je stvarno gej ili se samo tako ponaša? S obzirom da ima devojku, koja je prezgodna, istetovirana manekenka, reklo bi se da su mu žene drage, ali… Nikad se ne zna, za ne?

Damijano David
foto: Profimedia

Damijano inače ne priča mnogo o privatnom životu.

Bonus video:

BRZE VESTI 26.05.2021. 09:55

04:33

BRZE VESTI 26.05.2021. 09:55

(Espreso)