in

Pirs Brosnan na 21. godišnjicu braka objavio fotografiju s venčanja

Slavni glumac obožava svoju suprugu Kili Šej Šmit već više od dve decenije.

Bivši Džejms Bond zaveo je brojne žene, a njegovo srce pre više od dve decenije zarobila je Kili Šej Šmit. Pirs Brosnan često javno ističe koliko voli suprugu koju je upoznao davne 1994. godine u jednom kafiću u Meksiku.

„U svakom kutku ove zemlje osećao sam se usamljeno bez nje, a onda sam joj poslao avionske karte kako bismo mogli da budemo zajedno. Jednostavno smo bili savršeni jedno za drugo. Da sam tražio milion godina, ne bih mogao da pronađem ženu kao što je Keli“, rekao je jednom prilikom glumac, koji je sada svojoj voljenoj čestitao 21. godišnjicu braka uz najlepše reči.

„Srećna godišnjica mojoj ljubavi Kili. Plesali smo te noći i još uvek plešemo taj ples. Mogao bih sve ispočetka“, napisao je slavni Irac.

Kada su se upoznali Kili je izgledala besprekorno, u rangu holivudskih lepotica. U međuvremenu se zbog problema sa štitnom žlezdom i horomonskih poremećaja drastično promenila. Značajno se ugojila, a njen izgled se često komentariše, ali Pirs ne haje za to.

„Obožavam svaku oblinu njenog tela. Ona je najlepša žena u mojim očima. A i zato što je majka moje dece. Ponosan sam na nju i uvek nastojim da budem dostojan njene ljubavi“, odgovorioje Brosnan jednom prilikom na zlobne komentare.

Prva Brosnanova supruga Kasandra Haris preminula je 1991. od karcinoma, što je on veoma teško podneo, a u više navrata ispričao je kako ga je baš Kili spasila od depresije. Ona je bila uz njega i kada mu je u 42. godina ćerka preminula od raka jajnika.