in

Pevačice se našle u centru skandala zbog ove numere

Pevačice se našle u centru skandala zbog ove numere

Cobi, je l si ti radio traku?

Pevačice Ana Nikolić, Nataša Bekvalac i Kaja Ostojić dospele su u nezgodnu situaciju, a sve zbog jedne pesme, koju je radio Slobodan Veljković Cobi.

U pitanju je numera „Doktore“, koju je Novosađanka još 2019. godine snimila jer je podsetila na staru ljubav, Ljubu Jovanovića, piše Kurir.

Međutim, pesma nikad nije objavljena, a u međuvremenu deo novca za ovu numeru dala je Ana Nikolić i više mu se nije javljala, piše pomenuti medij.

Pesma je već završila u rukama Katarine Kaje Ostojić, koja je za nju dala 10.000 evra, kada je Ana u Hrvatskoj otpevala deo novinarima i pozdravila Cobija.

Kako dodaje izvor za Kurir, Nikolićeva sada provocira Kaju.

Foto: Nova.rs

„Znam da je Ana Nikolić bila zainteresovana za pesmu, ali ne znam šta se desilo i zašto je nije kupila. Što bi naš narod rekao, nije kome je namenjeno, nego kome je suđeno. Što se tiče Nataše, nisam znala da je prvo njoj bila ponuđena, to sam sad od vas čula, ali očigledno je mene čekala. Na prvu mi se svidela, otpevala sam je u cugu i legla mi je. Po komentarima publike zaključujem da sam napravila pravi izbor. U njoj se pronalaze žene i muškarci. Već je izvodim na nastupima i reakcije su odlične, iako od objavljivanja nije prošlo ni dva meseca. Cobi i ja smo kliknuli na prvu i nije važno koliko sam je platila, vredi svaki evro. Pozdravljam moje koleginice koje je nisu uzele za sebe, hvala im na tome“, rekla je Kaja.

Potom je prokomentarisala i Anin postupak u Hrvatskoj, upoređivajući ga sa situacijom koju je imala sa Milicom Pavlović.

Ana Nikolić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Javili su mi da je Ana u Hrvatskoj novinarima pevala deo pesme i da je pozdravljala Cobija i stvarno ne znam što je to radila. Da li iz malicioznih pobuda ili da bi me isprovocirala, ne znam, ali hvala joj, samo neka je peva i reklamira, postaće još veći hit kao što je onomad bilo s pesmom Milice Pavlović ‘Provereno’“, rekla je Kaja za Kurir.

Podsetimo, Ana i Milica su se sukobile oko pesme „Provereno“, koja se našla na Miličinom poslednjem albumu, Ana ju je kasnije otpevala na jednom nastupu i najavila je kao „svoju novu pesmu“. Nakon toga je nastao haos, one su se danima prepucavale putem medija i društvenih mreža, ali Nikolićeva nikad nije htela konkretno da govori o čitavoj aferi.

BONUS VIDEO: IZA MASKE: Ovo ne kupuje nijedna pevačica! Bili smo u novogodišnjem šopingu sa Majom Nikolić