in

Pevačica u šokantnoj ispovesti otkrila da drži led “tamo dole” kako bi smanjila bolove posle vođenja ljubavi

Pevačica u šokantnoj ispovesti otkrila da drži led “tamo dole” kako bi smanjila bolove posle vođenja ljubavi

Pevačica Megan Trainor javno je progovorila o svom seksualnom životu sa suprugom Darilom Sabarom.

Megan Trainor je u jednom podkastu ispričala kako je njen suprug toliko obdaren da ona nakon seksa često ne može da hoda.

Pevačica je bila gost podkasta „Workin’ on It“, gde otkrila da joj je dijagnostikovan vaginizam, medicinsko stanje koje karakteriše nenamjerno grčenje mišića koji tako sužavaju vaginalni otvor.

„Mislila sam da svaku ženu uvek boli tokom i nakon seksa“, rekla je Megan, opisujući osjećaj „peckanja“ koji često ima nakon odnosa.

„Nisam mogla da verujem da je moguće imati seks bez bola“, dodala je pevačica.

„Moj muž je obdaren dečko… Moja ‘maca’ je slomljena, ali je i uska… Do te mere da se često tokom seksa pitam da li je sve u redu i onda shvatim da je on stavio samo vrh, a ja više ne mogu… Kako to popraviti? Da li treba da se istežem?“ ispričala je kroz smeh.

Daryl Sabara Meghan Trainor Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Kako je Megan opisala, nakon prve trudnoće je dugo odbijala i pomisao na seks.

„Godinu dana sam govorila: ne gledaj me, ne diraj me… Trebalo mi je toliko vremena da uopšte pomislim na seks sa njim“, ispričala je pevačica, koja sada čeka i drugo dete sa suprugom, pa je dodala:

„Volela bih da ga mogu da smanjim… Bolno je… Kad smo radili na ovoj bebi, morala sam da držim led dole nakon seksa. Morala sam na posao, a nisam mogla da hodam“.

Megan je istakla da su probali sve poze, kako bi seks bio bezbolniji, ali još nisu uspeli da nađu rešenje, piše „Index.hr“.

BONUS VIDEO: Top 10 najprovokativnijih pevačica