in

Pevačica Tamara Milutinović otkriva kako je smršala uz pomoć autofagije

Pevačica Tamara Milutinović otkriva kako je smršala uz pomoć autofagije

Pevačica otkrila da je već sedam meseci na dijeti.

Škola pevanja „Super Voice“ je sinoć održala koncert na kom su se kao članice žirija našle Marija Mikić, Ana Lazarević, Milica Tomašević ali i bivša Zvezda Granda, Tamara Milutinović.

Tamara Milutinović je za portal Nova.rs otkrila kao se oseća ovim povodom, a onda se prisetila i perioda kada je ona učestvovala u najgledanijem muzičkom takmičenju.

„U Zvezdama Granda je žiri bio jako direktan i stroz, znali su da mi srozaju samopouzdanje na minimu. Bosanac je bio najstrožiji, svi ostali su me zavoleli vremenom. Sada bih se ponovo prijavila za to takmičenje da nisam poznata jer traje godinama i pruža dosta toga“, rekla je ona.

Foto: Nova.rs/video

Pevačica je već mesecima na autofagiji, a za naš portal je ispričala koliko je teško pratiti ovaj način mršavljenja i šta sada jede.

„Ja već mesecima radim na tome. Ja sam na autogafiji već sedam meseci, pored toga i treniram kada imam vremena. Posle nastupa se odričem svega, pa čak i one čašice koja je nekada potrebna na nastupu, ali u onih osam sati jedan sve. Prve dve nedelje su mi bile kobne, krenula sam da se tresem i tražila sam nešto slatko ali sada sam se već navikla. Ja jedem samo od 12h do 20h i posle 20 časova ništa ne smem, a meni je radno vreme posle 23h, tako da samo voda“, izjavila je Tamara.

Tamara Milutinović Foto: E-Stock/Caslav Vukojicic

S obzirom da je rekla da se na nastupima odrekle čašice alkohola, mi smo je pitali da li onda popije kada izađe u provod za svoju dušu.

„Ne izlazim, bila sam skoro na rođendanu Uroša Živkovića, ali sem toga ne mogu da se setim kada sam izašla“, otkrila nam je ona.

BONUS VIDEO: Tamara Milutinović otkrila da je spremna za ludi kamen