in

Pevačica se HITNO OGLASILA! (FOTO)

napokon

– I što bih ja i ovaj put bez vas….. Kontakt sam dobila, hvala svima na trudu i volji da pomognu …. Zagrljaj, ali najveći, Vaša Tereza.

Objavljeno:

Koliko su društvene mreže moćne uverila se sinoć naša muzička diva Tereza ​​Kesovija (83). Ubrzo nakon što je zamolila pratioce na Instagramu da joj pomognu da dođe do mladog bračnog para koji je upoznala u januaru dok je pomagala stanovnicima razorene Banovine, pevačica je objavila da je potraga imala srećan kraj.

– A šta bih ja ovaj put bez vas….. Dobila sam kontakt, hvala vam svima na trudu i spremnosti da pomognete…. Zagrljaj, ali najveći, Tvoja Tereza ​​- napisala je muzičarka na svom Instagramu upravo tri sata nakon što je zamolila svoje fanove za pomoć.

– Dragi moji Instagram prijatelji i pratioci. Trebalo bi, što pre, stupiti u kontakt sa ovim mladim bračnim parom, čini mi se da su rekli da su iz Makarske, koje sam slučajno srela prvih dana januara ove godine na blatnjavom putu, u zemljotresom poharanu Banovinu, gde su nesebično pomagali promrzlo i uplašeno stanovništvo. Ako ih neko sa juga zemlje prepozna, javite mi porukom ili mejlom. Naime, to je jedini način da pokušam da dođem do njih, a njihova priča mi i dalje vraća veru u čoveka – napisala je pevačica i objavila fotografiju na kojoj je sa bračnim parom koji je upoznala na području koje je uništio zemljotres.

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)