in

Pevačica podelila hit detalje prvog susreta sa suprugom

Pevačica podelila hit detalje prvog susreta sa suprugom

Pevačica Stanojka Mitrović poznatija kao Ćana godinama uživa u srećnom braku.

Ćana se za svog supruga udala pre 23 godine, a zajedno uživaju u skladnom braku i porodičnom životu.

Za početak njihove ljubavi vezuju se brojni zanimljivi detalji, pa je njihova priča poput filma.

Pevačicu je sa suprugom spojila muzika, a kako je opisla on je imao „najluđi prilaz“ kojim je osvojio njeno srce.

„To je bilo vreme bombardovanja i pozove mene jedan gazda da pevam, ja kažem: ‘Ma, čoveče, vidiš da je bombardovanje’. Ja s majkom, bratanicom i snajom, jedina vozim, ali ne smem da se udaljavam od kuće. I kaže on: ‘Pa, hajde dođi, pobogu, ženo, pet podina je trajao rat u Bosni, a u Srbiji se normalno pevalo. Bila Stoja, bila Jana…’. A moja drugarica je pravila svadbu u jednom lokalu kod Modriče baš te večeri i taman rekoh idem kod nje na svadbu da je iznenadim, jer me sigurno ne očekuje zbog celokupne situacije, a to mi je bila baš dobra prijateljica iz kafanskih dana“, počela je svolju ljubavnu priču Ćana, te je nastavila:

„I krenemo moja bratanica i ja na tu svadbu, kad ono, ide neki auto, pa nas obiđe, pa stane, pa ablenduje… Ja se pitam koji su ovo ludaci, a mojoj bratanici bilo simpatično, imala je tada samo petnaest godina. U jednom momentu smo tražili neku cvećaru, a nas obiđu, pa stanu, pa pod ručnom, pa opet za nama. Ja stala da pitam neku gospođu za cvećaru, kad on izađe iz kola kaže: ‘Joj, gospođo, vi ste slobodni, ja ću da joj objasnim’, ja sam se zaledila.“

Foto: Instagram/canamitrovic_official

„Njih dvojica su izašli iz kola, visoki, krupni, i ja, kada hoću da sakrijem identitet, predstavim se kao Stanojka, jer su me svi znali kao Ćanu. Međutim, ja sam valjda od tog šoka rekla Ćana i moj sadašnji suprug tad meni kaže: ‘Čekaj, bre, je l’ to ona Ćana ‘Nadam ti se’?’. Odmah sam bila nekako svađalački nastrojena i odbrusila sam mu. On meni objasni da su mislili da smo mi neke Mađarice koje beže od bombi i opravda se da su preterali. Kaže on meni da je video reklamu da ja to veče pevam. Mada, uopšte mi nije ostavio neki utisak, molila sam Boga da ne dođu na nastup, jer mi se ni on ni njegov drugar nisu dopali“, prisetila se pevačica početka ljubavne priče sa svojim suprugom u jednom intervjuu u emisiji „Zvezde Granda – Specijal“.

BONUS VIDEO: Stoja: Bolja sam riba od Kris Džener