in

Pevačica otkrila koja mu je omiljena pesma

Pevačica otkrila koja mu je omiljena pesma

Muzičarka se osvrnula i na početke svoje karijere, te otkrila da je pre popularne grupe radila u državnoj službi.

Indira Levak, nekadašnja pevačica grupe „Colonia“ bila je jedna od predvodnica pop muzike na našim prostorima krajem devedesetih godina.

#related-news_0

Uspeli su da ostvare veliki uspeh, a njihovi hitovi poput „Ti da bu di bu da“, „Plamen od ljubavi“, „Sve oko mene je greh“, kao i mnogi drugi i danas se slušaju.

Zbog ogromne popularnosti koju je stekla sa pomenutom grupom, mnogi misle da joj je Kolonija prezime.

„Colonia je muzička porodica koje je trajala više od 20 godina. Kao i u svakom normalnom braku tako je i u porodici Colonia došlo do zasićenja, moglo bi se tako reći. Bila sam nedavno u Sloveniji, tamo me zovu Colonia, oni misle da se ja tako zovem. I solo i grupna karijera imaju svoje prednosti i mane. Samostalna karijera mi je novo iskustvo, izašla sam iz zone komfora, sada je sve na meni. Iza sebe imam dva samostalna albuma, ‘Valkira‘ i ‘Atlantida‘. Ponosna sam što sam za prvi solo album bila nominovana za Porina. Sada ispunjavam sama sebi želje, ostvarujem se i kao tekstopisac. Udaram na sve strane, ja sam žena koja se ničega ne boji. Samostalna karijera je avantura u kojoj uživam. Ima još žara i vatre u meni. Ono što mi je stvarno želja je napraviti koncert u zagrebačkoj Areni i o tome razmišljam već duže vreme. Dogodiće se u bliskoj budućnosti, tražimo neki dobar datum, već znam da ću imati puno gostiju, zvaće se ‘Indira i prijatelji‘“, nagovestila je popularna pevačica za Happy FM.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Pre nego što je otpočela muzičku karijeru, radila je kao državni službenik. Nedavno se prisetila svojih karijernih početaka.

„Četiri godine sam radila kao državni službenik i šefu rekla: ‘Šefe, ja tako volim muziku‘ na što joj je on uzvatio – ‘ali, Indirice, ali mi tako tebe volimo, evo ti šest meseci neplaćeno, ako ti krene, krene, ako ne, ti se nama vrati, a ostalo je istorija.‘ U Zagreb sam došla s jednim koferom, aspsolutno ne poznajući grad. Ja sam bila mali dotepenac, prepuštena sama sebi i izgubljena u Zagrebu. S 18 godina sam napustila roditeljski dom i od tada sama zarađujem. Prvo su mi društvo bili svi zagrebački konobari. Uzela bih novine pod ruku, sela na tramvaj, pila kafe, razgovarala s konobarima i molila Boga: ‘Dragi Bože, daj mi koncert samo da mogu da platim stanarinu, ne moram ni jesti’. Prvi komšija mi je bio Jasensko Houra, on bi s cigaretom dolazio kod nas i rekao nije to ni tako loše, bio nam je mentor, i bili su jako srećni s nama. Houra mi je prodao i auto, prvi novac sam dala, Mercedes A klasa, rekla sam sebi tada da sam uspela. Srela sam Houru nedavno i rekao je kud sam ti prodao taj auto, baš je bio dobar“, priseća se pevačica.

Na nedavnom koncertu u Podgorici pojavio se i crnogorski predsednik Milo Đukanović.

„Njegova je najdraža pesma ‘Svijet voli pobjednike‘. Pesma je nastala kada je Goran Ivanišević pobedio na Vimbldonu i zato je posvećena svim pobednicima, onima koji se tako osećaju, pozitivna je i zato je ljudi toliko vole.“

BONUS VIDEO: Indira Kolonija o skidanju