in

Pevačica objavila video sa koncerta!

Muzička zvezda Maja Berović pre tri godine održala je koncert za pamćenje u beogradskoj „Štark Areni“. Krcata Arena, Majin muzičko scenski performans i publika koja je uživala u brojnim hitovima bili su više nego dovoljan razlog da se danima priča o tome, kao i da je Maja opravdala sva očekivanja.

Nedelju dana pred koncert tražila se karta više, ali je upravo u to vreme prodata poslednja ulaznica za koncert godine. Kada se pojavila na sceni te 2018. godine Maja je izazvala pravu histeriju među okupljenim obožavateljima, pozdravili su je gromoglasnim aplauzom i skandirali njeno ime, a ona je potpom zapevala čuveni hit „Harem“ dok se u kavezu spuštala sa vrha Arene.

foto: Promo

– Neću puno da pričam, srce mi je puno – poručila je tada Maja dok joj je publika skandirala i uzvikivala njeno ime.

Tri godine kasnije, Maja je poželela da ovu magičnu noć podeli sa svima, te je tako na svom zvaničnom „jutjub“ kanalu okačila snimak sa celog koncerta. Ovim Majinim gestom posebno su se obradovali fanovi koji su sa nestrpljenjem isčekivali video, ali i oni koji te noći nisu mogli da prisustvuju koncertu jer nije bilo karata.

Maja Berović
foto: Promo

– Idelana trenutak da se posle tri godine prisetimo večeri koja je bila za pamćenje. Meni je to ostalo urezano u sećanju kao najlepša noć u mom život, a verujem da će takvih još biti i da ćemo moje “bebe” i ja već za godinu dana uživati u još jednom koncertu za pamćenje – izjavila je kratko Maja koja je poslednjih mesec dana na zasluženom godišnjem odmoru, jer je u šestom mesecu trudnoće, a u februaru će na svet doneti dečka.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)