in

Pevačica noću dobija neku čudnu energiju! (FOTO+VIDEO)

Pevačica Seka Aleksić ovih dana nastupa, a sudeći po objavama koje deli sa pratiocima putem Instagrama njoj ništa ne pada teško. Ona se nije libila da se slika u traktoru, uzme pecaroški štap i pokuša da ulovi ribu, provoza trotinet u sred noći i to na štiklama, a sada ju je ponovo obuzelo neko pozitivno ludilo! 

Seka se u interesantnom stajlingu slikala prvo za volanom automobila, a potom je usledila i fotografija na krovu auta. Ne znamo ko joj je pomogao da se popne i kako je uopšte u sred noći dobila ideju da se popne na krov vozila i fotografiše se i to u štiklama. 

Malo se jelo, malo se pilo, pijana bi glava zaspala ili zaplesala?! – napisala je Seka uz fotografije.

Aleksićeva ima crne helanke i zatvorenu majicu dugih rukava, od crnog tila. Kratku sivu suknju ima preko helanki uz koju je uparila srebrne štikle i viseće minđuše od cirkona.

Njeni fanovi bili su oduševljeni akrobacijama i fotkama sa krova automobila.

– Valjalo se popeti na krov auta, najjača si! –

– Više nije glavno pitanje za konobara koja je šifra interneta i da li može da slika, sad je: ” Izvinite je li možete da mi pomognete da se popnem na krov automobila?” –

– Volim ovu Seku! –

– Gospodarica –

– Prava bomba –

– Da je sreće da ima više ovakvih žena! –

Alekićeva je potom iskoristila priliku i da se provoza narednog dana na tronitetu i to na nadvožnjaku punom saobraćaja. Ona je to takođe izvela u svom stilu, znači u visokim srebrnim štiklama i eksluzivnoj srebrnasto-sivoj haljini sa resama. 

Hvala svima koji su bili na najluđem nastupu sinoć. Mi smo se ludo zabavljali i na trotinetu koji se desio veoma spontano. Onda je usledila ideja da se malo provozam i do kluba gde sam nastupala. Provela sam se fenomenalno, kao što vidite ja se na turneji ludo zabavljam. Ova glava je stvarno luda – napisala je Seka posle nastupa na hrvatskom primorju.

– Gde god da nastupaš, sa tobom je provod zagarantovan! –

– Veliki pozdrav za kraljicu! Bila si super! –

– Obožavam te! Nasmeješ me i kada mi je najteže! –

– Seko, volim te mnogo! Da te nisam kojim sliučajem ja rodila? – 

– Meni ova žena upravo popravi dan! –

– Pičiš Seko na trotinetu kao profesionalac! – ređali su se komentari fanova.

BONUS VIDEO: