in

PEVAČICA MAJA NE PLAĆA RAČUNE, IZVRŠITELJI JOJ PRETE?! Duguje za struju i vodu, a troši pare na OVU STVAR?!

Pevačica Maja Šuput opet nije platila račune za komunalije zbog čega se njeno ime našlo na oglasnoj tabli Opštinskog građanskog suda u Zagrebu.

Inače, ovo nije prvi put da joj se to dešava, jer joj se u poslednjih šest meseci dogodilo dva puta isto to.

Prvi put bila je reč o računu za održavanje zgrade u kojoj Maja živi, a iznos je bio oko 70 evra.

foto: Instagram

– To su privatne stvari koje ne mogu da komentarišem. Sigurno je platila dug – rekla je tada hrvatskim medijima menadžerka pevačice Katarina Kolar.

Tad se nagađalo da je Maja zaboravila da plati režiju jer je bila zaokupirana pripremama za venačanje, ali i odmor u Grčku. Drugi put bilo je reči o dugu za vodu u iznosu od 120 evra.

Treći dug je opet za vodu, i to u iznosu od oko 50 evra za period od marta do juna 2020. U prilogu papira nalazi se i račun za vodu u iznosu od oko 70 evra, koji je uvećan za troškove kamate i sudskih taksa. Maji je sva tri puta bilo napomenuto da će joj izvršitelji pokucati na vrata, ali to se nikad nije dogodilo.

maja šuput
foto: Instagramscreen

– Iza cele ove priče je Nenad, jer ja sam neko ko sve smisli i prepustim to njemu. Recimo kad čitate da ja nisam platila režije, neko mora da shvati da ja tu uplatnicu nisam ni dobila, a i ako sam je dobila, ostala je u Garešnici na nastupu. Ne da nisam platila, nego nisam došla do tog računa, ali se zahvaljujem ovim ljudima koji pišu da moram to da platim. Hoću reći, nisam za te papirne stvari, a Nenad je baš za to, papirologija, komunikacija, dogovori i tako dalje. Ali kad se priča o finansijama onda se ipak nešto i ja pitam – pojasnila je pevačica.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)