in

Pevačica i fudbaler iskreširali 30.000 evra za nestvarno slavlje

Pevačica i fudbaler iskreširali 30.000 evra za nestvarno slavlje

Pevačica Tamara Milutinović udala se u tajnosti, a sudbonosno „da“ izgovorila je svom dugogodišnjem partneru i fudbaleru Darku Jevtiću na rođendan.

Oni su za bajkovito venčanje navodno izdvojili oko 30.000 evra.

„Tamara i Darko su obratili pažnju na svaki detalj, a venčanje su dugo planirali jer su želeli da sve bude savršeno. Datum je simboličan, tako da je odluka pala da u jednom danu proslave venčanje, Tamarin rođendan i onaj svakako najlepši deo – otkrivanje pola bebe“, rekao je izvor.

„Sve do samog venčanja Tamara i Darko su samo sa najbližima podelili vesti da će postati roditelji, a budući da dugo to neće moći da drže u tajnosti, pala im je na pamet ideja kako da to podele sa svima. U jednom trenutku iznad zvanica je proleteo avion koji je iza sebe ostavio roze trag i tako su svima poručili da čekaju devojčicu“, dodao je izvor.

„Međutim, tu nije bio kraj iznenađenjima. Budući da se Tamara udala na svoj rođendan, u jednom trenutku joj je stigla torta s koje je oduvala 30 svećica.“

Izvor je otkrio i da je par samo na dekoraciju i cveće dao nekoliko hiljada evra.

„Budući da su se venčali na salašu, naručili su pergolu, koju su ukrasili cvećem, ispod koje su se zavetovali na večitu ljubav. Osim toga, celo imanje bilo je dekorisano luksuznim lusterima, svežim voćem i sezonskim cvećem. Takođe, na meniju su se našli i razni specijaliteti koji su zadovoljili svačiji ukus“, rekao je izvor.

BONUS VIDEO: TOP 5 srpskih lepotica koje nisu radile plastične operacije