in

Pevač o intimnim odnosima

Pevač o intimnim odnosima

Pevač, Foto: Dragan Udovičić

Pevač Robi Vilijams i njegova supruga Ajda Fild zanemarili su potpuno seksualni život, a to ih i ne opterećuje.

Iako je nekada pričao da je druge zavisnosti zamenio seksom, ali da ga to nije ispunilo, sada ipak za smanjenje libida traži krivca u depresiji.

U zajedničkom intervjuu bračnog para, priznali su da imaju isti stav po pitanju intime, kao i da im ne smeta što izbegavaju da vode ljubav.

– Svi znaju da nema seksa nakon braka. To je jednostavno tako. Neko vreme sam morao da primam injekcije testosterona, jer sam zavisnik, ali to je moralo da prestane. Razvili su mi se mišići ramena i počeo sam da izgledam kao vratar. Nije to dobro izgledalo. Ali seks dok sam bio na testosteronu bio je neverovatan. I bio je takav sve vreme. Bili smo nezasitni. Ipak, to pokazuje koliko smo zaljubljeni jedno u drugo, jer dok sam uzimao testosterone, nismo mogli da skinemo ruke jedno s drugog – rekao je potpuno iskreno Robi u intervjuu za “The Sun”, a zatim je dodao:

– Nedostaje mi to. Bio je to zabavan period. Sada, kad ponekad sedimo zajedno na kauču, Ajda zna da se okrene prema meni i da mi kaže: “Trebalo bi da imamo seks”. A ja sedim tamo, jedem mandarinu i samo sležem ramenima. Pa, znaš, ponekad i pokušamo – rekao je Vilijams.

Ajda je, takođe, na to imala šta da doda.

– Ljudi brkaju seks s intimnošću. Uvek se mazimo i ljubimo, držimo se za ruke i dodirujemo jedno drugo dok gledamo televiziju na sofi, ili film, ili bilo što drugo. Intimnost je važna, značajna strana ljubavi. Srećni smo – zaključila je ona.

Inače, Robi se nedavno pohvalio svojim isklesanim telom u videu koji je objavio na društvenim mrežama, a do toga je došlo samo nekoliko meseci nakon što je otkrio da se “večito bori s kilogramima”.

Bonus video:

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/24sedam)