Pevač besan zbog SKANDALA, povukao VELIKI POTEZ!

Pevač Ljuba Perućica, čija supruga Katarina je doživela ogromnu neprijatnost u jednom tržnom centru kada je videla da je snima kamera dok isprobava garderobu u kabini, rekao je u jednoj emisiji da nije u redu to što kamere stoje iznad kabina jer uvek neko može da iskoristi i gleda ljude kako se presvlače

– Moja supruga je bila u prodavnici i kada se presvlačila ugledala je iznad kabine kružnu kameru. To ju je razbesnelo, izašla je i tražila je odgovor od radnika zašto stoji kamera na mestu gde se hiljadu ljudi presvuče. Radnik joj je odgovorio da to nije kamera, a to je nju je razljutilo jer su je pravili ludom. Tražila je menadžera a onda su priznali da je to kamera, ali da ona ne snima, nego kasu, usmerena je na drugu stranu… – pričao je Ljuba.

foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, pevačeva supruga Katarina na društvenim mrežama objavila je post da su je snimali u jednom tržnom centru dok je probavala u kabini garderobu.

– Probavala sam garderobu gola i videla kameru. Pošto mi kažu da sam luda i da oni ne snimaju, ja želim da dođem do tog snimka sada – rekla je Katarina, a i Ljuba je preduzeo mere.

Naime, pevač je otkrio da se radi u rotirajućoj kameri vrhunskog kvaliteta, kao i da kamera postoji kako im neko ne bi ukrao stvari i snimci se brišu.

Bonus video:

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso / Alo)