Peđa D Boj je vodio turbulentan život, ovako danas izgleda!

Muzičar Predrag Jovanović poznat je po mnogih hitovima, ali je mlađoj generaciji ostao upamćen po učešću u “Velikom bratu” 2007. godine.

Njegovo učešće u ovom rijaliti programu ostalo je upamćeno po anegdoti koja je vrlo brzo obišla region, kada je Peđa izvadio svoju “budalu” i stavio je na sto.

foto: Printscreen Youtube

Naime, Peđa je u društvu nekoliko učesnica sedeo u dnevnom boravku, kada je se povela priča o intimnim odnosima, a onda je Peđa izvadio svoj polni organ i stavio ga na sto, a tada su ga videli milioni.

Prilikom boravka u kući “Velikog brata”, gledaoci su imali prilike da saznaju mnoge stvari iz života muzičara, kao i to da je probao mnoge poroke, jedno vreme bio žigolo, ali i član sekte.

Nakon što je u potpunosti ogolio svoj život pred kamerama, Peđa D Boj izjavio je kako mu treba odmor od rijalitija, kao i da su mu zbog učešća ismevali ćerku.

Peđa D boj
foto: Filip Plavčić

– Drago mi je da sam ostavio trag. Međutim, imao sam problem. Mnogi su mi ismevali ćerku kada bi saznali da je moja. Pričali su joj ‘tvoj tata je ovo, tvoj tata je ono’, pa je zbog toga i plakala. Neću više da je povređujem, živi sa ocem, a ne sa majkom, tako da sam se u potpunosti njoj posvetio – izjavio je on jednom prilikom.

Peđu već drugo vremena slabo viđamo u javnosti. On danas ima 71. godinu, četvoro dece i živi u stanu na Vračaru. Sudeći po fotografijama, nije se mnogo promenio.

(Espreso)