Pakleno dobro IZGLEDA, prava BOMBA!

Bezbroj puta su se nemački mediji kladili koliko će Lotar Mateus (60) izdržati u aktuelnom, petom braku, sa Ruskinjom Anastasijom Klimko (32).

Za sada je stigao “čak” do sedme godine, što je za legendarnog fudbalera i ljubitelja lepih žena čitava večnost.

No, možda mu se i ostvari želja koju je izrekao na venčanju – da zgodna Anastasija, sa kojom ima sina, bude njegova poslednja supruga. Milan je četvrto dete proslavljenog nemačkog sportiste, čiji se buran privatni život nekada pratio pomnije nego njegove bravure u kopačkama.

foto: Profimedia

Sa prvom ženom Silvijom, kojom se oženio ranih osamdesetih, ima ćerke Violu i Alisu, dok mu je švajcarska voditeljka Lolita Moreno rodila sina Lorisa.

Pre nego što je upoznao Anastasiju bio je u braku sa ukrajinskim modelom Lilijanom Čudinovom, a skoro četiri godine trajala je ljubav sa Marijanom Kostić, kojoj se prezime Mateus toliko dopalo da ga je zadržala i posle razvoda.

Lotar Mateus, Anasatsia Mateus
foto: Profimedia

Legendarni nemački fudbaler i dve i po decenije mlađa Anastasija venčali su se 2014. u Budimpešti, gradu koji ga je osvojio dok je bio trener mađarske reprezentacije. U međuvremenu, nova baza poznatog para postao je Minhen.

Podsetimo, legendarni fudbaler, Lotar Mateus, već dugo radi kao stručni televizijski konsultant.

Lotar Mateus, Anasatsia Mateus
foto: Profimedia

Nekadašnji trener Partizana odavno je “digao ruke” od ovakve vrste angažmana, dobro se snalazi i pred kamerama i u televizijskim vodama.

Iz nedelje u nedelju, komentariše bundesligaška dešavanja, ali i druge aktuelnosti u svetu fudbala.

(Espreso)