in

OŽENJEN ČOVEK SA TROJE DECE, TUČA SA MOMKOM, SUKOB SA TEODOROM! Milica Pavlović ne želi više da ćuti, mnogi drhte!

Pevačica Milica Pavlović pričala je o najbolnijem naslovu u životu, kada se pisalo da je sa oženjenim čovekom i ocem troje dece.

Milica je, ovom prilikom, otkrila i zbog čega je htela da se potuče s jednim momkom, ali i sve o sukobu sa Teodorom Džehverović.

“To je katastrofa, taj me tekst najviše pogodio”, rekla je Milica u vezi priča da je bila sa oženjenim, pa nastavila da priča o tome ko je sabotira.

“Očigledno mi neko i te kako baca crnu magiju ili je nešto i realno, ali ne mogu da uperim ni na koga prstom. Kad pomislim da nekom smeta, a ne motiviše ga, kada se neko bori za svoje parče kolača, mene to povređuje”, istakla je ona.

foto: Emilija Jovanović

Šuškalo se da Milica devet godina nije bila sa muškarcem, pa je i to prokomentarisala.

“Istina je da evo deseta godina, nisam potvrdila nešto. Ne mislim da bih izgubila kada bih rekla ko je moj partner, nego neću da dajem nekom reklamu”, kaže Pavlovićeva.

“Ja se često šalim kada kažem, možda i ne šalim, ali ne bi me čudilo da budem samohrana majka. Ako se ne nađe osoba kao partner koji toleriše moj posao, prijatelje, ja ništa ne bih silila”, dodala je Milica.

Pričalo se i da je Milica bila u vezi sa Nikolasom Saveljićem.

“Nikada nisam potvrdila da sam sa nekim. Što se njega tiče – sjajan dečko i lepo vaspitan”, istakla je Pavlovićeva.

“Apsolutna laž. Teodoru poznajem, drago mi je da ostvarila uspeh, svi znamo koliko je teško trajati”, rekla je Milica o odnosu sa Teodorom Džehverović.

Teodora Džehverović
foto: Instagram

(Espreso)