in

Ovoliki novac će Saša Matić uzeti u novogodišnjoj noći!

Foto: RTV Pink printscreen

Kako se bliži 31. decembar, tako su mnogi pevači i pevačice sa naše estradne scene objavili da su već zakazali nastup za doček 2022. godine. Iako ne vole da otkrivaju koliko će novca zaraditi u “najluđoj” noći, jasno je da će mnogi od njih biti bogatiji za nekoliko hiljada evra.

Međutim, kako pišu mediji, rekorder bi mogao biti popularni pevač Saša Matić koji će 31. decembra zaraditi čak 50.000 evra!

Kako je otkrio izvor blizak pevaču, Saša će nastupati u jednom luksuznom prestoničkom hotelu u Beogradu, a kako dodaje naš sagovornik, on je ovaj nastup zakazao još pre godinu dana. Ova činjenica nije iznenađujuća, s obzirom na to da važi za jednog od najtraženijih pevača na našim prostorima, a i šire.

Saša Matić
foto: Print Screen Youtube

Za domaće medije oglasio se Sašin menadžer Marko Maksimović koji je otkrio sve o novogodišnjoj noći:

– Tačno je da će Saša pevati u Beogradu, očekujemo da će sve biti u redu kada je u pitanju epidemiološka situacija u našoj zemlji i da neće biti otkazivanja. Jesmo zakazali nastup za najluđu noć još pre godinu dana, ali o ciframa je stvarno neukusno govoriti. Nikada nismo pričali o zaradi, pa ne bih to činio ni sada, ono što mogu jeste da vam garantujem lud provod ukoliko u novu godinu uđete upravo sa Sašom – rekao je Marko.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU: Saša Lampaš

12:50

ESPRESO INTERVJU: Saša Lampaš

(Espreso / Alo)