in

Ovog političara je Lepa Brena volela pre Bobe Živojinovića FOTO

Ovog političara je Lepa Brena volela pre Bobe Živojinovića FOTO

Vesele osamdesete.

Lepa Brena i bivši teniser Boba Živojinović ove godine slave 32 godine braka.

Njih dvoje decenijama važe za jedan od najskladnijih parova, a imaju dva sina – Viktora i Stefana. Takođe, Boba iz prvog braka sa Zoricom Nakić ima sina Filipa, a koga je Brena prihvatila kao svog.

Poznato je da je Bobi ovo drugi brak, nakon što se razveo od Zorice, ali i da su održali prijateljske odnose. Međutim, o ljubavnom životu Lepe Brene se ne zna mnogo.

Iako su joj se pripisivale mnoge veze, poznato je da je pevačica svojevremeno bila u vezi sa političarem Mirkom Krlićem.

Mirko Krlić Foto: Kancelarija KiM

On je jednom prilikom govorio o njhovoj vezi sa početka osamdesetih godina.

„Tačno je da je Lepa Brena duže vreme bila moja devojka i da smo se voleli. Ali to je već prošlost i mi smo sada samo dobri prijatelji“, kazao je Mirko za Sabor pre 30 godina.

Tada se spekulisalo i da se Brena udaje za novinara Ratka Kneževića, a on se osvrnuo i na to.

„Nisam se iznenadio kada je objavljeno da se udaje. Jer ja za tu njenu želju već odavno znam. Dok smo bili zajedno, često mi je govorila: ‘Mirko, najveća mi je želja da zasnujem svoju porodicu. Stalno me progoni misao da će slava jednoga dana proći, a ja ostati sama.’ Tog straha nikako nije mogla da se oslobodi, pogotovo što je stalno bila odvojena od roditelja, koji žive u Brčkom“, izjavio je on 1985. godine.

Otkrio je i kako je otpočela njihova veza.

Lepa Brena Foto: Filip Krainčanić/ Nova.rs

„Brenu sam upoznao kada je prvi put nastupala u Zrenjaninu. Svideli smo se jedno drugom na prvi pogled. I počeli smo da se zabavljamo. Ja sam tada radio kao disk-džokej u Domu mladosti, a kasnije u baru. Brena je u našem gradu pevala u dva maha po nekoliko meseci, a viđali smo se i kasnije“, ispričao je.

Krlić je kazao da je Brena mnogo patila jer bila odvojena od roditelja, te često nije mogla da zaustavi suze zbog usamljenosti.

„Često sam je zaticao uplakanu. Teško je podnosila usamljenost. Događalo se da je i po čitav sat plakala bez prestanka. I kada bih video da ne može da se smiri, govorio sam joj: ‘Breno, spremi se, putujemo za Brčko’ Na brzinu bi se spremila, seli bismo u moj crveni ‘fijat kupe’, i za nešto više od sata brze vožnje bili bismo kod njenih u Bosni. Tek kada bi se našla u roditeljskom domu, Brenino lice bi se ozarilo“, prisećao se.

Kako se tada pisalo, Lepa Brena je pesmu „Miki moj“ posvetila upravo Mirku Krliću.

BONUS VIDEO: Lepa Brena podržala obavezni vojni rok: „Mladima treba disciplina“