in

Ovo su poznati za koje niste imali pojma da su u srodstvu

Ovo su poznati za koje niste imali pojma da su u srodstvu

Mnoge poznate ličnosti imaju rodbinu na javnoj sceni, a da malo ko za to zna.

Neki od njih se bave istim poslom, a za neke ne biste poverovali da su u srodstvu koliko su različiti.

Prema arhiviranim dokumentima koji su čuvani od 1600. godine pa sve do 1948. godine, otkriveno je koje su slavne ličnosti u krvnom srodstvu. Informacije su bile dostupne i objavljene na stranici „Find My Past“ i potvrđuju iznenađujuće veze između poznatih.

Prema podacima sa stranice, utvrđeno je da su pokojna kraljica Elizabeta II i glumac Džoni Dep daleki rođaci, i to po dvadesetom kolenu. S obzirom na to da jedan deo Depovih predaka potiče iz Jorkšira iz Engleske, uočena je veza između kraljice i slavnog glumca. Oboje su potomci Edvarda III, koji je preminuo još u 14. veku.

I Džejk Džilenhol vodi poreklo od Edvarda III, koji je vladao Engleskom od 1327-1377. To ga čini 19. rođakom kraljice Elizabete II, a od istog čoveka vodi poreklo i dobitnica Oskara, Laura Dern.


Postoji još jedno srodstvo kraljiice Elizabete o kom se mnogo pisalo, a to je ono sa njenim suprugom, takođe pokojnim princom Filipom. Nije tako neobično da se članovi kraljevske porodice venčavaju sa svojim rođacima, pa ni oni nisu izuzetak. Ispostavilo se da je kraljica Elizabeta rođaka trećeg kolena njenog muža.

Britanska princeza Viktorija i britanski princ Albert su njihovi pra-pra-prabaka i deda.


Još jedna zvezda povezana je sa kraljevskom porodicom. Naime, rođake su i pop kraljica Madona i nova kraljica Engleske, supruga kralja Čarlsa III, Kamila Parker. Zaključeno je da su one rođake po devetom kolenu.