in

Ovo su detalji o luksuznoj vili Bake Praseta

Ovo su detalji o luksuznoj vili Bake Praseta

Biće ovo ujedno i prvi dom koji je u njegovom vlasništvu.

Najpoznatiji srpski jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase nedavno je otkrio da su u toku radovi na kući u koju će se potom useliti.

Kako je kazao, ovo će biti ujedno i prva nekretnina u njegovom vlasništvu, jer je prethodnih sedam godina iznajmljivao stanove.

Luksuzna nekretnina imaće tri sprata, bazen, teretanu, kao i poseban studio za snimanje.

„Imam lepe vesti, ovo je prvi put da pričam o tome jer je sad sigurno. Gradim kuću uskoro, prvi svoj dom, i zbog toga sam mnogo srećan, ne mogu da vam opišem. Poslednjih sedam godina rentam, idem iz stana u stan, nikako da se skućim, nikako da mogu da nazovem domom mesto gde živim i mnogo sam uzbuđen i srećan. Do kraja godine bi trebalo da imam kuću sazidanu, možda početkom sledeće. Biće ludilo kuća, dva ili tri sprata, teretana, studio za snimanje, bazen, sve ful“, pričao je on i dodao da planira i kupovinu automobila.

Jutjuber je istakao i da se susretao sa nepoverenjem od strane javnosti, a uskoro će svima dokazati da je  napravio pametne korake tokom svoje karijere.

Foto:printscreen/instagram.com/bakaprase/

„Svi su pričali ‘nema stan, budala, potrošiće sve pare’… Ja sam znao da sve ide u dobrom smeru. Znam koliko me vi volite i podržavate, video sam da sve ide kako treba, da ne može ništa loše da se desi. Samo sam radio i radio, ulagao pare pametno i sad mi se sve to vraća. Hvala bogu, imam pare da radim šta hoću, da gradim šta hoću. Konačno ću moći da urlam, da radim lajvove, skačem, neće komšije da mi se*u. Naravno, ide i novi auto“, naveo je Ilić u lajv uključenju.

Inače, Bogdan već neko vreme živi u luksuznom stanu u elitnom naselju Beograd na vodi.

Tada je kazao da je vrednost ovog stana oko milion evra, ali i da ga nije kupio.

„Ovaj stan rentam, tako da nisam kupio“, objasnio je Bogdan Ilić.

BONUS VIDEO: Izgoreo lokal Baka Praseta