in

OVO JE SUPRUGA MARINKA ROKVIĆA KOJU JE NAVODNO PREVARIO SA MLAĐOM DEVOJKOM! Uspešna je i prirodna LEPOTICA! (FOTO)

Pored sinova Marinku Rokviću najveća podrška u borbi da povrati svoje zdravlje je supruga Slavica, bivša medicinska sestra. Ona se ne eksponira mnogo u javnosti iako je ostvarena žena, spisateljica koja iza sebe ima veoma čitan roman, a vrlo je aktivna i na Instagramu gde promoviše organsku hranu, koju sama uzgaja u svojoj bašti.

Iako sada deluje sve idilično, Marinko i Slavica su prebrodili i veliku krizu kada su nakon trideset godina zajedničkog života odlučili da stave tačku na svoj brak. U medijima se tada pisalo da je pevač navodno imao aferu sa mlađom Makedonkom i da Slavica to nije mogla da mu oprosti, nego je napustila porodični dom na Košutnjaku, i preselila se kod sestre Suzane. Marinko je pokušavao da se pomiri sa suprugom, međutim, ona nije htela da mu oprosti prevaru.

foto: Instagram/rokvić.slavica

Par se zvanično razveo, ali Marinko se nadao da će se jednog dana pomiriti sa Slavicom.

Nakon teškog perioda i nekoliko meseci razdvojenosti Slavica se vratila u porodični dom i njihovom braku dala novu šansu i po svemu sudeći, sve su izgladili i srećno žive.

Slavica je inače nagovorila supruga da prizna Darija, sina iz vanbračne zajednice, koji živi u Kanadi i u dobrim je odnosima sa braćom Nikolom i Markom.

(Espreso/svet)