in

Ovo je supruga Buleta Goncića (FOTO)

Ovo je supruga Buleta Goncića (FOTO)

Čuveni glumac ljubav svog života upoznao je u ranoj mladosti.

Svetislav Bule Goncić uživa u skladnom braku sa suprugom Gordanom 32 godine, u kojem su dobili dve ćerke.

Kako je proslavljeni glumac isričao jdnom prilikom, svoju sadašnju suprugu upoznao je još u ranoj mladosti.

Gordana Goncić je po profesiji dramaturg, dugi niz godina radila je u „Ateljeu 212“, a trenutno se nalazi na vodećoj poziciji Kulturnog centra Beograda.

Supruga Buleta Goncića više puta se pojavljivala u gledanim televizijski programima, gde je sa stručne strane komentarisala teme vezane za njenu profesiju.

Gordana i Bule u braku su dobili dve ćeke, Isidoru i Aleksandru.

O svojoj porodici čuveni gumac je sa ponosom pričao, a ovako je jednom prilikom za medije prokomentarisao svoju ljubavnu i porodičnu priču:

„Zajedno smo već 37 godina, od toga 32 u braku. Čoveče. Da ne poveruješ, a kao da je juče bilo. Nemam pojma kako je sve počelo, kao i svi muškarci, uostalom. Za razliku od nje, koja sve detalje i datume pamti. Srećan sam što smo se i profesionalno i biološki ostvarili. Što imamo lepu porodicu i što smo tako vezani. Porodica je moja velika podrška. Zbog dece, sve što radim ima smisla. Uvek sam govorio da roditelji ne treba da vaspitavaju svoju decu, već samo treba da budu dobri. Jer deca imitiraju roditelje. Mi smo našim ćerkama, u okviru naših mogućnosti, pružili pre svega ljubav, slobodu izbora i podržavali smo ih na njihovom putu“, rekao je jednom prilikom Bule Goncić.

BONUS VIDEO: Karl Malden – jedini srpski glumac dobitnik Oskara