in

Ovo je sestra Aleksandre Radović koja se nekada takođe bavila PEVANJEM! (f+FOTO)

Aleksandra Radović, Foto: Instagram printscreen/alexandradovic

Prema utiscima koje ponekad šalje o samoj sebi nije baš ni sama pevačica Aleksandra Radović (47) najveća pobornica aktuelne muzičke scene u regionu i stanja na istoj, pa kako li je onda tek mogla da posavetuje svoju sestru Jelenu koja je svojevremeno takođe započinjala svoju pevačku karijeru…

Aleksandra Radović
foto: Instagram printscreen/alexandradovic

Tako je, Aleksandra ima sestru i, premda se možda neki od vas toga ne sećaju, dvojac Radović pretio je da zajednički pokori pop industriju. Jelena je čak imala i svoje pesme kao što su “Miris dlanova” i “Slučajni prolaznik”, ali praktično preko noći rešila je da zaustavi sve i ugasi svoju muzičku karijeru praktično i pre nego što je počela.

Danas živi u Novom Sadu, gde je završila fakultet za fizičku kulturu, potom je krenula na postdiplomske studije, a na izborima 2012. godine bila je aktivna u jednoj grupi građana. Jelena se u međuvremenu udala, pa se sada preziva Basta. Neki mediji navode da je zaposlena kao profesorka fizičke kulture. Aleksandra sa svojom sestrom neguje veoma blizak i prisan odnos, a jednom prilikom ga je baš tako i opisala.

– Oduvek je trčala za mnom i zvala me “dojo”. Shvatila sam ozbiljno tu ulogu “mamike” i trudila se da je čuvam i pazim. Evo je danas… lepotica, majka tri prekrasna sina, lavica i borac. Uvek ću biti njeno rame, za šta god… jer sestre su tu za zauvek – istakla je Aleksandra.

Bonus video:

Espreso Intervju - Ceca

14:13

Espreso Intervju – Ceca

(Espreso/Story)