in

Ovo je Nataša koja je zavela glumca (FOTO)

Ovo je Nataša koja je zavela glumca (FOTO)

Glumac Milutin Mima Karadžić poznat je po veoma burnom ljubavnom životu.

Kako se navodi, Mima je već nekoliko meseci sa mlađom koleginicom Natašom, koju još još uvek predstavlja kao prijateljicu, a sa kojom se za kratko vreme dva puta pojavio u javnosti.

Milutin Mima Karadzic

Njih dvoje bili su zajedno na premijeri predstave „Laž“, a polovinom marta pojavili su se zajedno na snimanju emisije „Nikad nije kasno“.

„Mima je oduševljen Natašom. Njemu uopšte ne smeta razlika u godinama, iako je baš očigledna. Ali svi su navikli od Mime da ima mlađe i atraktivne devojke, tako da ovo nikome nije čudno. Iako je svima jasno da su u ljubavnoj vezi, on to ne priznaje, pa je svima predstavlja kao koleginicu i prijateljicu“, rekao je izvor i dodao:

Foto:E-Stock_caslav_vukojicic

„Prvo je s njom došao zajedno na snimanje emisije ‘Nikad nije kasno’, koja će tek biti emitovana. Tu ju je upoznao sa Cecom, Žikom Jakšićem, Maretom, Draganom Katić. Ona je sve vreme bila u bekstejdžu emisije dok su oni nekoliko sati snimali. Često izlaze zajedno i u grad, šetaju se, uživaju u ručkovima. Da ne žele da se skrivaju od kamera, videlo se i na premijeri predstave u BDP. Čim su došli, Mima je sam nakratko zastao, dok ga je ona sačekala, a zatim su odmah otišli u salu. Nakon što se predstava završila, oni su, da bi izbegli novinarska pitanja, odmah otišli iz pozorišta. Mima je znao da bi ga sigurno svi pitali ko mu je nova izabranica, ali on o tome još ne želi da govori.“

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših glumaca starijih od 35