in

Ovim se danas bavi FOTO

Ovim se danas bavi FOTO

Vodi porodičan život.

Manekenka Katarina Vučetić je populanost stekla učešćem u šou programu „Survivor“, kada je posebno bliska bila sa Gocom Tržan, Jelenom Mrkić i Tonijem Zenom.

Loni Vilson

Ova Kruševljanka ima neobičnu ljubavnu priču iza sebe. Naime, Katarina se 2013. godine udala za najboljeg prijatelja građevinskog investitora Darka Manojlovića.

Pre nego što su se zavoleli, 15 godina su se družili, ali su se posle šest godina braka razveli.

„Darko i ja razveli smo se u septembru 2019, posle sedam godina braka. Jednostavno, naši pogledi na život postali su toliko različiti da smo shvatili da svako treba da krene svojim putem. Naravno, ne kaže se tek tako da je na skali stresova razvod odmah iza smrti voljene osobe. Ni meni nije bilo lako, ali kad si psihički spreman za neki korak, onda ga lakše učiniš“, govorila je Katarina svojevremeno.

Nakon toga Katarina je bila verena za političara Alena Selimovića, ali su raskinuli i otkazali venčanje.

A onda je u njen život ušao sadašnji suprug Predrag Ilić, bivši dečko voditeljke Rade Radenović. Dobili su sina, kojem su dali staro srpsko ime Vukman.

„U stvari, on nas je upoznao još 2013, ali sam ja tada bila pred udajom, pa sam muškarce posmatrala potpuno drugačije. Kad je saznao da sam se razvela, Filgud se odmah dao u akciju, a ja se čak nisam setila da nas je već upoznao. Kad sam krenula od kuće, pomislila sam ‘ma, idem na sat vremena’, a ostadosmo skoro šest sati. Malo pomalo, postajali smo sve bliži. Onda sam shvatila da mi je Peđa vratio veru u ljubav. Možda je preterano reći da sam je izgubila, ali kad nekome bezrezervno veruješ i misliš da je to što imate zauvek, a onda se sve sruši, normalno je da postaneš mnogo oprezniji. Međutim, Bog sve postavi na svoje mesto“, rekla je Katarina u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO: Top 5 pevačica koje su uvećale usta