in

Ove Plejboj zečice su okorele mafijašice, delile naslovnice pa onda zatvorske ćelije

Ove Plejboj zečice su okorele mafijašice, delile naslovnice pa onda zatvorske ćelije

Prvo su bile seks simboli i delile naslovne strane, a onda su zajedno završile i u zatvorskoj ćeliji.

Pet Plejboj zečica sa liste, koju je svojevremeno sastavio portal „B92“, imale su sve – lepotu, novac, slavu, naslovne strane, a onda im se život drastično preokrenuo.

Na kraju svojih karijera, završile su u zatvoru kao okoreli kriminalci. Ovo su njihove priče.

Luiz Glover – Rođena u Engleskoj, Luiz je upoznala Hju Hefnera na jednoj žurci i uskoro je počela da se pojavljuje u Plejboju. Ubrzo je stekla veliku popularnost i postala model godine, a negde u to vreme pokazala je svoju mračnu stranu. Jednom prilikom je neka žena gledala njenog bivšeg muža u noćnom klubu, a Luiz ju je prvo polila pićem da bi je kasnije pratila u WC i tamo je nekoliko puta udarila glavom. Osuđena je zbog napada i dobila uslovnu kaznu, prenosi „Superžena“.

Luiz Glover Foto: Ray Tang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svetlana Maslovskaja – Po rođenju Nemica uspešno je vladala Plejbojevim stranicama sve do svojih ranih tridesetih kad je pronašla ljubav u naručju pedesetak godina starijeg gospodina koji joj je davao skupe automobile i brdo novca. Međutim, kad je njen sponzor umro, vlasti su shvatile da nije platila porez na sve te silne darove i osuđena je na dve godine zatvora.

Anđela Dorijan – Želela je da postane glumica, ali kad joj to nije pošlo za rukom, pristala je da se skine za Plejboj. Bila je toliko uspešna da je njena fotografija otišla na Mesec sa Apolom 12. Međutim, posle nekoliko godina ubila je svog supruga posle svađe zbog čega je osuđena na devet godina zatvora.

Kristina i Karisa Šenon Foto: Billy Bennight / Zuma Press / Profimedia

Tanja Bejer – Početkom devedesetih žarila je i palila Plejbojem, ali je i stekla zavisnost o tabletama protiv bolova. Išla je od lekara do lekara i tražila da joj daju recepte kako bi mogla da kupi tablete protiv anksioznosti i oksikodon. Većinu tableta bi popila, a deo je prodavala. Na kraju je uhapšena i optužena za trgovinu oksikodona.

Kristina i Karisa Šenon – Lepe bliznakinje bile su zečice, a jedno vreme su živele i s Hju Hefnerom. Uhapšene su pre nego što su postale zečice i to zbog napada. Naime, na jednoj zabavi su jednoj ženi razbile flašu o glavu zbog čega su uhapšene i optužene za napad.

BONUS VIDEO: Da li Baleciaga promoviše dečju pornografiju? Gosti Igor Jurić i Igor Todorović