in

Ovako su se upoznali Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin

Ovako su se upoznali Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin

U braku su šest godina.

Košarkaš Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Orašanin trenutno žive na relaciji Italija – Srbija.

Sa svoje dvoje dece uživaju u luksuznoj vili u Bolonji, gde je Teodosić ima angažman, a Jelisaveta redovno dolazi u Beograd zbog svojih poslovnih obaveza.

Pre nego što su stupili u vezu, oboje su imali interesantan ljubavni život. Naime, košarkaš je voleo Anastasiju Ražnatović, Maju Ognjenović i Sofiju Rajović, dok je glumica bila u vezi sa kolegom Vukom Kostićem, a spekulisalo se da je volela i Momira Gajića, koji je potom godinama bio u vezi sa Radom Manojlović.

Ipak, nakon upoznavanja oboje su se skrasili, a ljubav među njima se pojavila na prvi pogled.

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„On je insistirao da upozna glumicu preko njihove zajedničke prijateljice, dizajnerke Milice Opačić i njenog dečka koji živi u Rusiji“, ispričao je pre nekoliko godina izvor blizak paru i dodao:

„Milica je nju povela u Moskvu i rekla joj kako tamo mora da slika neke njene modele, a Jelisaveta treba da bude model. Tada ju je upoznala sa Teodosićem. Zvuči neverovatno, ali ljubav je odmah planula. Jelisaveta i Teo su se odmah zaljubili jedno u drugo. Nakon što se ona vratila u Beograd, Teodosić je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada, a ona, za razliku od svih njegovih prethodnih devojaka, nije jurila za njim. Njemu se to jako dopalo i ubrzo je rešio da je zaprosi“.

BONUS VIDEO: TOP 5 najzgodnijih srpskih glumica mlađih od 35