in

Ovako se slavna glumica izblamirala za sva vremena

Ovako se slavna glumica izblamirala za sva vremena

Glumica Felisiti Hafman, koju pamtimo po ulozi Linet iz serije “Očajne domaćice” pre nekoliko godina bila je u centru skandala.

Felisiti je, naime, platila 15.000 dolara kako bi falsifikovala prijemni ispit svoje starije ćerke za Univerzitet 2017. godine.

Šeron Stoun

Taj novac dala je domaru Riku Singeru, kako bi on namestio prijemni ispit. Singer je inače zarađivao na nameštanju ispita, uzimajući velike sume novca od poznatih i imućnih roditelja.

Glumica je zbog toga bila osuđena.

Nakon jedanaestodnevne zatvorske kazne, jednogodišnjeg nadzora, zabrane izlaska iz zemlje i 250 sati društveno korisnog rada, konačno je odslužila kaznu u celosti 2020. godine.

Pisalo se da su zatvorenice u pritvoru u kom je bila imale poseban način života – buđenje u pet sati ujutru, a aktivnosti kojima su mogle da se bave bilo je šivenje, heklanje, izrađivanje čestitki ili origamija, slikanje ili pevanje.

Foto: Rights Managed / Mary Evans Picture Library / Profimedia

Svoga supruga Vilijama Mejsija i dve kćeri Sofiju i Džordžiju mogla je da viđa vikendom.

„Nema opravdanja za ono što sam uradila. Želim da se izvinim svojoj ćerki, suprugu, porodici i obrazovnoj zajednici zbog mog ponašanja. A posebno želim da se izvinim studentima koji su vredno radili svaki dan da bi upisali koledž, kao i njihovim roditeljima koji su se veoma žrtvovali da bi podržali decu“, rekla je Hafman jednom prilikom.

Sudija Indira Talvani rekla je da veruje da je Hafman preuzela odgovornost za svoje postupke, ali da to što je pokušala da bude dobra majka nije izgovor.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumica koje su uspele u inostranstvu