in

Ovako je Šakira otkrila da je Pike vara

Ovako je Šakira otkrila da je Pike vara

Šakira i Pike, Foto: Profimedia

Šakira, megapopularna kolumbijska pevačica, i španski fudbaler Đerar Pike rastali su se u prvoj polovini 2022. godine nakon 12 zajedničkih godina i dvoje dece. Nakon kraćih spekulacija u španskim medijima, par je izdao zajedničko saopštenje kojim je potvrđeno da je njihovoj sreći došao kraj.

– Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju – istakli su Pike i Šakira.

Mesecima je sve delovalo kao da će ovaj rastanak proteći mirno uprkos tome što je Pike prevario muzičku zvezdu, ali je početkom 2023. godine netrpeljivost između bivšeg para kulminirala. Šakira je rešila da snimi osvetničku pesmu, te je u numeri BZRP Music Sessions Vol. 53, koju je snimila s argentinskim producentom i di-džejem Bizarepom iznela niz opaski koje su privukle mnogo pažnje.

Pevala je Šakira kako je njen bivši “menjao roleks za kasio” i “ferari za tvingo”, jasno aludirala na Pikeovu devojku Klaru Čiju Marti, koja je upola mlađa od nje, a on joj je odgovorio tako što je sklopio ugovor s markom satova “Kasio”, nosio ovaj ručni sat u jednoj emisiji, a potom se i pojavio pred foto-reporterima vozeći Reno Tvingo.

Da ne pričamo o tome što je na terasu postavila lutku u obliku veštice da plaši Pikeovu majku, koja joj je prva komšinica i koja je navodno prikrivala sinovljevu prevaru.

I dok se čeka šta je sledeći potez ogorčenog bivšeg para, još uvek se priča i o tome kako je Šakira saznala da je izneverena. Pisalo se da je Kolumbijka unajmila detetkiva da prati Đerara Pikea i pronađe dokaze za njegovu neveru, a šuškalo se i da je zatekla svog dragog u krevetu s mladom studentkinjom i hostestom.

Ipak, nedavno je otkriveno da je sve počelo od – jedne tegle džema.

Prema pisanju španskih medija, nakon jednog od svojih brojnih putovanja zbog poslovnih projekata, Šakira je došla kući i htela da se zasladi džemom. Ona, inače, obožava ovaj voćni namaz, koji Pike nikada ne jede. Međutim, pevačica je otvorila frižider i u njemu videla da je neko jeo njen džem!

Tada joj je bilo jasno da u kuću dolazi druga žena.

Štaviše, odmah nakon raskida s Pikeom, Šakira je u spotu za pesmu Te Felicito imala referencu na taj trenutak, kada je vidimo kako otvara frižider i u njemu vidi glavu Ro Alehandra, s kojim je snimila ovu pesmu.

U jednom intervjuu, novinar je kasnije pitao Šakiru šta je njen lik tražio kada je otvorio frižider, a ona je odgovorila:

– Istinu.

Možda ne znamo mnogo o Klari Čiji Marti, s kojom je Pike varao pevačicu i koja je obrisala naloge na društvenim mrežama čim se pročulo za aferu, ali jedno je sigurno – ona ne može da odoli džemu.

Bonus video:

Espreso čestitke: Monika Ivkić

00:08

Espreso čestitke: Monika Ivkić

(Espreso/Glossy)