in

Ovako je Nataša Bekvalac smršala 10 kilograma: Umesto slatkiša

Ovako je Nataša Bekvalac smršala 10 kilograma: Umesto slatkiša

Važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na sceni.

Nataša Bekvalac prisutna je na domaoj sceni više decenija, a sve ovo vreme uspela je da održi vitku liniju.

Ipak, i njoj se desi da ponekad „nabaci“ po neki višak, a jednom prilikom se ugojila čak 10 kilograma. Iako se to na njoj nije preterano videlo, pevačici je višak smetao, te je odlučila da nešto uradi po tom pitanju.

„Izbacila sam pecivo, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše i sokove. Voće sam jela samo nedeljom. Tako sam uspela da skinem višak kilograma za kratko vreme“, ispričala je ona za Blic i dodala:

„Smela sam da jedem sve vrste mesa, samo nisam smela preterano masno. Čak sam jela jaja na sve načine, mlečne proizvode, ali nisam preterivala sa kačkavaljem i feta-sirom. Sveže povrće sam unosla u neograničenim količinama. Najviše sam jela kupus, zelenu salatu, krastavac, karfiol, brokoli, luk i paradajz, kao i orašaste plodove. Dnevno sam pila po dve i po litre vode“, izjavila je Nataša koja je istakla i da se ključ uspeha krije u redosledu korišćenja tih namirnica.

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalac Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Prvih šest dana u nedelji sam jela sve, od salate do mesa, a sedmog dana za doručak i ručak namirnice sa ‘zabranjene liste’ poput testenine, krompira i pirinča. Slatkiše nikako ne. A kad bi mi se prijeo neki desert, uzela bih kašiku meda ili integralni keks. Posle sedmog dana sve iz početka i tako do željenih rezultata.“

Osim pravilne ishrane, sastavni deo Natašinog života su i treninzi, zbog kojih je telo dovela do savršenstva.

„Vežbam pet puta nedeljno po 45 minuta. Dan mi počinje doručkom sa ćerkama Hanom i Katjom. Potom ih odvezem u školu i vrtić, pa odem na trening. Kada fizička aktivnost postane deo vašeg dana, prestane da vam bude teško i mrsko da vežbate. Nisam od onih koji to vole, ali kada vidim šta mi vežbanje donosi, ne samo fizički, već i psihički, i ne razmišljam o preskakanju treninga“, iskrena je bila pevačica.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših poznatih parova