in

Ovako je Mima Karadžić izgledao na svom venčanju pre više od 30 godina FOTO

Ovako je Mima Karadžić izgledao na svom venčanju pre više od 30 godina FOTO

Ljubavni život glumca Milutina Mime Karadžića oduvek je intrigirao javnost.

Sada su se pojavile tvrdnje da se on već mesecima navodno viđa sa 35 godina mlađom koleginicom Natašom koju i dalje predstavlja kao prijateljicu.

Milutin Mima Karadzic

Njih dvoje bili su zajedno na premijeri predstave „Laž“, a polovinom marta pojavili su se zajedno na snimanju emisije „Nikad nije kasno“.

„Mima je oduševljen Natašom. Njemu uopšte ne smeta razlika u godinama, iako je baš očigledna. Ali svi su navikli od Mime da ima mlađe i atraktivne devojke, tako da ovo nikome nije čudno. Iako je svima jasno da su u ljubavnoj vezi, on to ne priznaje, pa je svima predstavlja kao koleginicu i prijateljicu“, rekao je izvor i dodao:

Foto:E-Stock_caslav_vukojicic

„Prvo je s njom došao zajedno na snimanje emisije ‘Nikad nije kasno’, koja će tek biti emitovana. Tu ju je upoznao sa Cecom, Žikom Jakšićem, Maretom, Draganom Katić. Ona je sve vreme bila u bekstejdžu emisije dok su oni nekoliko sati snimali. Često izlaze zajedno i u grad, šetaju se, uživaju u ručkovima. Da ne žele da se skrivaju od kamera, videlo se i na premijeri predstave u BDP. Čim su došli, Mima je sam nakratko zastao, dok ga je ona sačekala, a zatim su odmah otišli u salu. Nakon što se predstava završila, oni su, da bi izbegli novinarska pitanja, odmah otišli iz pozorišta. Mima je znao da bi ga sigurno svi pitali ko mu je nova izabranica, ali on o tome još ne želi da govori.“

Iako ga često nazivaju „večitim neženjom“, Mima se 1992. godine oženio izvesnom Sunčicom koju je upoznao na letovanju u Herceg Novom.

Venčali su se u Beogradu posle nekoliko meseci zabavljanja, i to na Aranđelovdan, Karadžićevu krsnu slavu. Proslavu su upriličili u paviljonu „Cvijeta Zuzorić“.

Foto: Novosti

Mladoženja je na venčanju nosio teget odelo, a mlada venčanicu roze boje i mašnicu u kosi. Kumovi su im bili Žarko Laušević, Mimin kolega i blizak prijatelj još od studentskih dana, i dramaturg Hajdana Baletić. Nažalost, brak nije potrajao, Sunčica i Milutin su se razveli, a glumac se više nije ženio.

Mediji su pre nekoliko godina pisali da bivša supruga Mime Karadžića radi u marketingu jedne državne firme.

„Sunčica i Mima uzeli su se iz ljubavi i bili su u braku dve i po godine. U početku su živeli na Vračaru, da bi zatim otputovali u Australiju, gde su proveli devet meseci. Po povratku u Srbiju, još nekoliko meseci su živeli zajedno na Dorćolu, a onda su se razveli. Jednostavno, emocije su nestale i njih dvoje su odlučili da stave tačnu na brak i nastave svako svojim putem“, rekao je tada izvor za medije.

Glumcu je kum tada bio kolega Žarko Laušević, a nakon što se razveo od Sunčice, Mima se nije ponovo ženio.

„Imao sam tu sreću da sam nekoliko puta u životu doživeo tu veliku i pravu ljubav. Nije mi bio potreban papir da bih im pokazao da ih stvarno volim, prosto smatrao sam da to ne bi te ljubavi učinilo većim i boljim“, rekao je Mima svojevremeno za „Bazar“.

BONUS VIDEO: Balkanskom ulicom – Mima Karadžić – 53. epizoda