in

Ovako je Maja Marinković izgledala tokom školskih dana FOTO

Ovako je Maja Marinković izgledala tokom školskih dana FOTO

Javno je govorila o operacijama koje je radila.

Starleta i rijaliti učesnica Maja Marinković poznata je po brojnim skandalima u rijalitiju, neznanju i tučama. Ovim je zavredela pažnju medija, a ni njen fizički izgled ne prolazi nezapaženo.

Maja nikad nije krila da se podvrgla određenim plastičnim operacijama, ali fotografije iz njenih mlađih dana šokirale su javnost.

U pitanju je slika iz školskih dana, a na njoj se vidi da je Maja i tad pratila trendove, te su joj obrve bile pretanke.

Takođe, njena prirodna usta su daleko tanja od onih koje danas gledamo.

Njeni lapsusi se mesecima prepričavaju, pa je tako starleta jednom prilikom kazala da joj se dopada Vladimir Putin, ali da nije čula za predsednika Ukrajine.

„Zna se ko je najmoćniji političar na svetu! To je Vladimir Putin. Jeste stariji čovek, ali odlično se drži i dobro izgleda. Privlačan mi je jer je moćan. Najbolji je frajer od svih svetski poznatih lidera“, kazala je Maja.

Ipak, poslednji u nizu skandala, kada je u pitanju ova rijaliti učesnica je u najmanju ruku zabrinjavajuć. Naime, Maja je tokom gostovanja javno priznala da je „19 puta abortirala, kao i da je u životu popila preko 200 pilula za dan posle“. 

BONUS VIDEO: Top 5 pevačica koje su uvećale usta