in

Ovako je izgledalo venčanje poznatog para, SVI PAMTE JEDAN DETALJ!

Danijela Buzurović, Foto: Zorana Jevtić

Voditeljka Danijela Buzurović, pronašla je srodnu dušu u svom suprugu Stefanu Buzuroviću. Jedno drugom Danijela i Stefan rekli su sudbonosno “da” 2012. godine, u decembru, posle dva meseca upoznavanja i zbilžavanja.

Danijela Buzurović
foto: Luka Šarac

Venčanje Danijele i Stefana Buzurovića bilo je organizovano samo za najbliže, pa potom je sledeće godine upriličena i crkvena ceremnonija, kao i velika tematska žurka. U emisiji ” Od A do Da” harizmatična voditeljka prisetila se upoznavanja sa suprugom.

– Upoznali smo se na predstavljanju nove televizjske šeme, vrlo oficijelno. Uspeo je da me nasmeje nekoliko puta, a ja sam tada bila potpuno neraspoložena. Imala sam zid oko sebe. Već sledeći put kada smo se sreli, ušao je u šminkernicu i našalio se rekavši “ Treba da se udaš za mene”. Posle dva meseca šala, otišli smo na prvu kafu, na kojoj smo proveli šest sati. Dva meseca smo se upoznavali, bilo je potpuno iskreno, zato smo i brzo uplovili u brak. Verenicki prsten sam dobila od svekra na dan venčanja – rekla je Danijela u pomenutoj emisiji.

Par je vrlo brzo otpočeo zajednički život, a na opštinskom venčanju prisustvovali su samo najbliži.

– Početkom decembra mi je Stefan predložio da živimo zajedno. Posle četiri dana počeli smo da živimo zajedno. Svaki dan me je pitao da se udam za njega. U jedan utorak smo se dogovorili da se venčamo u petak u 15 časova u opštini. Rekli smo porodici da je to međusobno upoznavanje, a ne venačanje. U četvrtak sam shvatila da nemam adekvatnu haljinu, te sam u tog dana uveče pronašla haljinu. Ručak smo potom kada smo obavili venčanje, zakazali za najbliže u kafani u kojoj smo se prvi put poljubili, bili su samo kumovi i roditelji- dodala je voditeljka.

Nakon, opštinskog, Stefan i Danijela do detalja su isplanirali i crkveno venčanje.

– 21. Decembra bilo je naše venčanje. U januaru sam ostala trudna, potom smo u maju imali crkveno venčanje, koje smo detaljno planirali. Bio je kišan dan, ali nam nije smetalo. Tema svadbene žurke bio je superheroj Betmen, koji je Stefanov omiljeni lik i bila je simbolika da sam se udala za superheroja. Sajlama smo se spustili sa maskama u salu, kao KetVumen i Betmen. Cela zamisao je bila da se uz svadbeni Marš pomeša muzika iz Betmena i mi smo se pojavili sa plafona – dodala je ona u pomenutoj emisji.

Budući da je sama birala haljinu i tortu, stiče se utisak da je voditeljki apslutno bilo sve potaman, do trenutka kada je imala peh sa venčanicom.

Bonus video:

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)