in

OVAKO JE GOVORILA MLADA VEDRANA RUDAN! Njen jezik seče kao sablja, kaže da starijim ženama trebaju mlađi ljubavnici

Prethodnih par nedelja sve je pogodila vest da poznata spisateljica i novinarka Vedrana Rudan, boluje od raka. Tužnu vest je podelila sa svojim čitaocima na blogu, ističući kako ju je to saznanje slomilo, kako nju tako i njene najbliže.

U vezi sa tim, ovih dana društvenim mrežama kruže snimci njenih oprečnih izjava u kojima britko i bez “dlake na jeziku” odgovara na pitanja novinara i daje najnezgodnije odgovore na mnoga pitanja, što nije ništa strano kada je u pitanju ova hrvatska novinarka.

Gostujući u jednoj emisiji na B92 kao mnogo mlađa, u razgovoru sa novinarkom otkrila je kako je zabavljanje sa mlađim muškarcem kada je starija žena u pitanju, nešto što pozitivno utiče na nju i njenu psihu. 

– Stara žena koja ima mladog ljubavnika nikada nije tužna. A kada ode pogleda iza sebe “dok je trajalo bilo je lepo” govorim iz vlastitog iskustva. I vi si nađite nešto mlađe i bićete opušteniji – odsečno je rekla Rudanova.

Vedrana je u komentarima ljudi na Instagramu, gde je video i objavljen, kao i uvek naišla na oduševljenje korisnika ove mreže, koji su komentarisali kako je u svom stilu, sarkastično, dala osvrt na zabavljanje sa mlađim muškarcem. U svakoj prilici kako pokušava da isprovocira sagovornika, čak i onda kada je gost, po mnogima je poznatoj novinarki i ovaj put uspelo. 

Neki od korisnika mreže su prokomentarisali kako je Vedrana i tada kao “starija žena” izgledala odlično, ako ne i bolje od voditeljke u čijoj je emisiji bila gost.

BONUS VIDEO:Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /